跳至

首頁

尾頁

子爵府

今日先自己和小朋友看完孫醫生

別墅

回覆:ellako99 的帖子

哈哈!同我隻仔一模一樣呀

複式洋房

我地幫親開袁振揚醫生,佢好有心機睇症,但好多人睇佢,一定要book.最好就係佢開診時間長,時間夾到我地一家人.我地睇症時見到佢放左d bb相係櫃度,相信佢已為人父,對小朋友一定會好了解.

複式洋房

陳X濤, 我同女看過他2-3次, 他真是不店, 次次叫我們番去覆診, 次次說不會咁快好, 問多兩句串串公, 又叫我不好拿埋BB車入去..我得一個人, 我個女當時得三個月, 我連車同女一起入去先, 我不理咁多...還有次次等左佢好久, 原來未回來開工, 我不拿車, 抱女抱手軟...佢沒病呀!, ...D 藥搵笨, 比少少藥, 看不好, 要番去覆診比多次錢佢.

之後,我全家轉晒去看孫X仁, 他好好, D藥好, 姑娘又好...看得好, 邊洗去覆診!

複式洋房

陳X 鑄, sell我個女打針plan...我同個女去看醫生, 看好先說la..不等說要打針呀。。好重要BB打針...不是想做醫生, 去做sales.

別墅

引用:我都係轉咗睇林永和醫生,食兩次藥已經好好

原帖由 vinteresa 於 12-09-07 發表
我都係轉咗睇林永和醫生,食兩次藥已經好好多了,林醫生又有禮貌,又有心機,是一個很好的醫生!

...
林醫生連病假都比得比較鬆手,比起黃漢傑醫生更易話為

複式洋房

我女女睇袁振揚醫生.我地覺得佢唔錯,好細心.而且開診時間長,值得推介.

公爵府

林永和醫生好人些

大宅

我BB囡之前都有睇林E生, 佢都好好人架, 但可能我囡唔夾佢, 睇左3次都未好, 之後轉左睇徐及人, 因為係我睇慣開, 之後B囡一直睇徐E生, 只睇一次就好番了!

大宅

我bb 一路都係睇開孫鴻仁, 袁震揚同李漢鈞, 如果比較嚴重就一定係李漢鈞, d藥比較夾到, 而且李醫生係兒科專科, 我對佢有信心

男爵府

回覆:有無人幫襯過西環陳錫濤西醫

陳X 鑄, 簡直不知所謂

首頁

尾頁

跳至