網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

http://www.fanxian.com/REAzq4w081m

我最近都在用这个,发现他的返现percentage好高
大家可以参考下。。
我已经领过钱了。。这个网站可靠!

大宅

anapple111 發表於 12-10-20 17:50
唔好意思,头几日好忙。講下我知嘅嘢,有錯嘅地方,歡迎指正~~

我頭先講淘寶官方嘅返利,即係”淘宝联盟“ ...
我COPY咗3條LINK都顯示(对不起,没找到您要的结果。建议您尝试其他关键字重新搜索)係咪冇佣金呀

大宅

急! 請問:

我淘左貨唔記得用返利網,賣家未發貨,如我依家再淘多一件用返利網,咁其他果D有無得計返返利?

大宅

如我的支付寶沒有實名認証,是否返利的錢是沒法入到我支付寶的賬戶呀?本人是新手,請教下我呢

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔好意思,头几日好忙。講下我知嘅嘢,有錯嘅地方,歡迎指正~~

我點左立即推廣, 但無個box彈出來既?

大宅

回覆 suetcat 的帖子

我都無實名, 而家好多返利網都唔需要用實名的, 所以用之前問清楚.但有2013年1月1日起, 全世界既返利網都會取消, 因為淘寶唔比佢地做LU..

男爵府

引用:回覆+suetcat+的帖子 我都無實名,+而家好

原帖由 erica_knlau 於 12-11-24 發表
回覆 suetcat 的帖子

我都無實名, 而家好多返利網都唔需要用實名的, 所以用之前問清楚.但有2013年1月1日起 ...
唉我呢排在淘粉呀就收不到佢地返利!話我無實名認証不能打款!但我支付寶是激活了的也能收帳!㫕人否佢地借意抵免

男爵府

BK Milk勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你好, 我初初開始用淘宝联盟,
當"立即推廣"後, 我COPY左條LINK再開
但會無左http://s.click. "既字頭, 變返之前一樣
咁係唔係都可以?

男爵府

crystalpui 發表於 12-11-30 17:19
你好, 我初初開始用淘宝联盟,
當"立即推廣"後, 我COPY左條LINK再開
但會無左“http://s.click. "既字頭, ...

我岩岩試過都係無出..唔識點用呢 ?

首頁

尾頁

跳至