家庭理財

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

5千蚊以下, 平日帶飯, 放工返屋企煮~~係有時同朋友去食吓飯~~~SKINCARE都係用平嘅, 有時萬0 有75折先買多D~~~
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

男爵府

回覆 icecream1405 的帖子

都無忍手,因以前賣衫,知批發價,所以無興趣買衫

男爵府

個人洗費
車錢$300
信用卡每月還款$1200 (供緊電腦電話相機)
零用錢FOR month $700
公司包LUNCH

共每月2200蚊支出

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

1000內

大宅

引用:1000內

原帖由 cky34979 於 12-11-12 發表
1000內
$1000內??真係好難呀

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 icecream1405 的帖子

我ftm真系吾太需要用錢護膚品半年買一次 現在少左做面
d錢都留黎買屋企野 又無出去玩
最多都系食下野 有時食豪d洗得最多

男爵府

早+午餐$200﹣300(帶飯多)
FACIAL加SKIN CARE$1000(因為要做LASER FACIAL先要,做完個COURSE唔做LU)
衫$500(二個月先買$1000一次)
煮DINNER$800(唔係日日)
CON$100
TRANSPORTATION$500
日用品FOR HOME$500
出街食飯$500﹣1000
TEL FEE$200
原來我咁慳都要$5000。。。

珍珠宮

畀面勳章

回覆:各位Jm,你地每個月會洗幾多錢呢?

電話費250,買衫褲鞋袋約$1000至8000不等(3至4個月轉季到先會買多d平時去飲先再買),食飯約$1000至2000,護膚品(三至四個月先大量貨$2000至$5000,平時只買mask$300至800)

大宅

回覆:各位Jm,你地每個月會洗幾多錢呢?

6000左右

首頁

尾頁

跳至