自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

mouth:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

賤人處處有~

伯爵府

neko138 發表於 12-11-16 16:46
比我會走. 唔需要為左份工比人咁樣奚落!!!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

睇下人工係點先啦~~又睇下其他同事同老細係點先啦!!

如果只係呢個同事o既問題, 唔值得我為佢辭職!!

對呢d 人永遠一個樣就夠, 唔駛答佢非公事上o既野, 只要"笑"

佢吹你唔脹無你符果下, 就樂得清靜~

珍珠宮

回覆 小多 的帖子

係一個,定一班,一個的,佢怕你叻過佢咪咁。

伯爵府

回覆:好憎公司d同事

你同事把口好嗅

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

搵過份工啦!

---生命無價,請支持領養---

子爵府

引用:岩岩新做無耐,成日講嘢單打 有事請教好聲

原帖由 小多 於 12-11-16 發表
岩岩新做無耐,成日講嘢單打
有事請教好聲好氣問你,就一句
彈埋黎話唔會教你!我生完bb未
做得耐既老"sea food"係咁,下次再串你臭狐,你咪話臭唔過佢把口囉:;pppp:

伯爵府

引用:岩岩新做無耐,成日講嘢單打 有事請教好聲

原帖由 小多 於 12-11-16 發表
下,真係有咁既人架咩,呢d人把口積下口德啦搵過份啦

大宅

話晒有個B 睇怕都唔可以話辭就辭
不過係我 我會SEND定信
一有時間就SEND
準備定 搵工轉 做到甘受氣
為乜?東家唔打 打西家

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

伯爵府

如果D同事咁樣, 工作壓力反而是其次, 單單打打/人生攻擊既壓力會影響妳的情緒, 我唔會做落去

fatpanda  比著我, 都會唔做, 每日返工心理壓力好大, 唔係工作壓力~  發表於 12-11-16 18:28
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

男爵府

引用:睇下人工係點先啦~~又睇下其他同事同老細係

原帖由 lily_liu817 於 12-11-16 發表
睇下人工係點先啦~~又睇下其他同事同老細係點先啦!!

如果只係呢個同事o既問題, 唔值得我為佢辭職!!
Agree 啋佢都生漬

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

我公司有4個女子! 最鍾意玩單打,玩針對!

我已經練到最高景界,當佢地透明!

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

小多 發表於 12-11-16 15:48
如果成班同事都係咁, 真係幾難合作喎, 未過試用期, 我會諗唔做~
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

伯爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

每間公司都有啦,梗有一個嗰左近

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

乜你D同事禁小朋友!閙你D用詞禁小學生既!咪鬼理佢地啦

大宅

我間公司係賣劉華按摩椅架,我就返左個幾星期,得一日都無咩嘢,等2日就開始有臉色唔教我嘢,第三日就開始單打俾說話我聽!我已經唔出聲忍忍忍,但佢地日日人身攻擊又取笑我我真係好 可能好似我屋企人咁多隻香爐多隻鬼所以想迫走我

大宅

引用:回覆+小多+的帖子 係一個,定一班,一個的

原帖由 LILY媽咪 於 12-11-16 發表
回覆 小多 的帖子

係一個,定一班,一個的,佢怕你叻過佢咪咁。
係一班,間鋪細細計埋我已經4個sales

公爵府

首頁

尾頁

跳至