論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:你地阿姐放假否化妝?

我姐姐零化妝

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

Gmama 發表於 12-12-16 12:26
化到咁行,一係見男友,識男人,做副業!唔通齌見其他印菲姐咩?

...
我以前果個印,sunday都化行妝,話去清真寺,

後來先知係去做副業.(網上色情)

大宅

每人審美眼光都不同, 可能佢覺得靚呢

如果是後生女, 你不要太在意佢化粧, 最緊要佢的人品及平時做野點

頂唔順氣味, 同佢講出去才噴,

你都想佢開心放假, 返嚟開心d, 比心機d.

複式洋房

睇開D

如果當君子的代價是,被凌辱、踐踏、消滅、甚至被殺的話,我寧願­當一個能實現自己抱負的奸雄,自古以來大奸似忠,大偽似真,忠義和奸惡都不是能從表面就能看的出來的,第一次相遇­你錯看了我,最後一次離別你又看錯,但我還是我,我從來不怕被別­人錯看。

男爵府

回覆 ecmami 的帖子

我家隻肥印放假回來都化咗妝啦!個個星期買衫,有時仲著住新衫回來!老公都忍唔住問佢買咩返來,佢話jacket,佢話佢得一件jacket喎!老公同佢講我地無咁多地方俾佢擺衫!

以前夠jacket著,依家有錢咪唔夠著囉!尋日仲買埋黑超添!

大宅

有,成個明星咁!

子爵府

畀面勳章

有化,返到屋企即落,ok la

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會, 我請咁多個, 個個放假都會化裝, 無論印賓都一樣, 我覺得OK喎, 只要唔好着得暴露, 就可以了.

大宅

畀面勳章 陪月勳章

回覆:ecmami 的帖子

我家肥姐姐仲會著迷你裙!

大宅

我家菲姐放假都有化少少妝, 都可以接受, 不過佢次次都是出咗街先化.

大宅

我之前炒左果個印姐又係鍾意化妝, 連我女返學都要噴香水,做左一星期都無手袋有枝甲油.佢放假搽mascara返黎,無落妝, 沖完涼對眼咪黑哂,佢又係話黎打工為左個仔. 個仔2.5歲, 多多原因. 最後佢做左兩個幾月, 買衫,鞋, 多過我, 仲要偷我d lotion用, 仲買左個二手智能電話喪玩facebook,我頂唔順呢d人. 當時我係知佢照顧我女唔好,如果佢做野好用心我都會隻眼開隻眼閉, 我只係講明返工時不可以噴香水同化妝.

水晶宮

回覆 candice0528 的帖子

for me is ok too

男爵府

我姐姐放假化架,都化得幾好

大宅

放假就OK! 不過我家姐姐淡妝!

男爵府

LilianLegend 發表於 12-12-17 10:11
我以前果個印,sunday都化行妝,話去清真寺,

後來先知係去做副業.(網上色情)

唔好意思,我八卦一問,咁點發現佢做副業? 請指教,謝謝~~~

男爵府

引用:回覆+ecmami+的帖子 我家隻肥印放假回來都

原帖由 pandey 於 12-12-17 發表
回覆 ecmami 的帖子

我家隻肥印放假回來都化咗妝啦!個個星期買衫,有時仲著住新衫回來!老公都忍唔住問佢 ...
Mine too. 七個櫃筒一隻篋都放唔晒,成日都要話佢,話佢又黑面。大佬依家d樓閑閑地都過300萬,俾你放咁多私人嘢

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

ahmiu1120 發表於 12-12-18 12:50
唔好意思,我八卦一問,咁點發現佢做副業? 請指教,謝謝~~~

我家姐個christian印印成日同佢教會既牧師去佢地既聚腳點叫佢地唔好行义踏錯(cwb區),

佢見到佢o係果度做之後都成日再call佢叫佢唔好咁做,但當然收佢線喇.

都係我個印印走左之後佢先同我講.

好在我只用左佢半年,

但就明白佢why成日低胸低腰褲,

sunday又成日都好濃妝,

唔食隔夜食物,

用既全是名牌護膚品,

仲富貴過我好多.....

男爵府

回覆 LilianLegend 的帖子

多謝你回答,我都多加留意 我家姐姐

首頁

尾頁

跳至