親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我23號出發, 5日4夜, 2晚HARDROCK, 2晚CARLTON,坐TIGER, 剩酒店機票要$5000@!!!!! 好似好貴咁…. 你個package坐咩airline?

babyfei 發表於 13-3-20 14:52
回覆 cherryttt 的帖子

我買Hard Rock Muti Package $45XX 連稅 (包早餐及門票), 我13號出發呀, 你呢, 去 ...

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 cherryttt 的帖子

我都係坐Tiger 呀!! 2晚Marina Mandarin, 2晚Hard Rock, 我就大約 $3800/PAX, PLAN 左行程未呀, 交流下....

大宅

回覆 babyfei 的帖子

Wa…. 你平我成$1000一個人~~~
我基本plan 好哂, 第一日Gardens by the Bay+ 老巴刹, 第二日china town + zoo + 榴槤街, 第三日sentosa hea下轉酒店, 食buffet town, 第四日legoland + little big club, 最尾個日duck tour搭2點機~ 都幾tight 架~ 我4個大人1個2歳b~~你呢?

大宅

我個B太細, 所以唔去USS

大宅

係喎.... 點解你貴咁多?? 唔通我計錯數

行程: 第一日酒店游水, Marina Bay Sands + 魚尾獅 (去SUPERMARKET 買粟米片) + 老巴刹, 第二日 zoo + China town + 榴槤街, 第三日 legoland + Flyer food court , 第四日 sentosa USS + SEA AQU, 第五日 hard rock沙灘游水, 搭2點機

行程同你差唔多

伯爵府

剛剛在agoda 買左 Hard Rock 3D2N Multi Attractions Package, 由於package 只包2大人早餐, 我需唔需要預早同Hard Rock單聲有小童(8 yrs old) 一同入住呢 ? 知吾知小童要額外收早餐費嗎?
USS, S.EA. & WATERPARK 門卷係唔係check in時先比我呢?

大宅

回覆 cheuklokmom 的帖子

我無再訂小童早餐, 諗住Check In 時先再問佢, 我個囡3歲博佢唔收錢
門票我之前問過其它JM, 話Check IN時會比埋我地, 我見張 Hotel Voucher 都無寫包咩門票, 都有D驚到時無唔知點算.....

伯爵府

我都係擔心尼個問題, 見張 Hotel Voucher 都無寫包咩寫門票, 都有D驚到時無唔知點算.....

男爵府

引用:回覆+babyfei+的帖子 Wa….+你平我成$1000

原帖由 cherryttt 於 13-03-20 發表

Wa…. 你平我成$1000一個人~~~
China Town 牛車水比較密集,吾知你帶兩歲小朋友會否嫌麻煩。

男爵府

引用:係喎....+點解你貴咁多??+唔通我計錯數行程

原帖由 babyfei 於 13-03-20 發表
係喎.... 點解你貴咁多?? 唔通我計錯數

行程: 第一日酒店游水, Marina Bay Sands + 魚尾獅 (去SU ...
你嘅行程好緊迫喎

大宅

回覆 wendybruce 的帖子

係呀... 我都覺得好緊迫.... 去到就去啦...

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆:Festive Hotel VS HARD ROCK

想問問Hotel Michael又如何呀?乾淨方便嗎?我見價錢差不多,但又少人提及,係唔係有咩嘢唔好呢?

大宅

引用:想問問Hotel+Michael又如何呀?乾淨方便嗎

原帖由 chunheibaby 於 13-03-20 發表
想問問Hotel Michael又如何呀?乾淨方便嗎?我見價錢差不多,但又少人提及,係唔係有咩嘢唔好呢?

...
舊年住過,ok ga,浴室冇浴缸

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

請問hard rock有無浴缸?

大宅

Festive hotel more for family with good location

大宅

回覆 chunheibaby 的帖子

無浴缸, 但有軟喉花洒

子爵府

畀面勳章

may3377 發表於 13-3-19 16:45
回覆 bear1202 的帖子

剛住完hard rock,festival 比較舊,但行近2至3分鐘步程,hard rock 我要2張床可拍埋 ...
請問你指床可以拉出來是不是指有多張SOFA床? 謝謝!

大宅

回覆:man7099 的帖子

請問Shangrila 好住嗎?會唔會好隔涉!

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我住過Hard Rock, 間房望到沙灘泳池, 穿過泳池就可以到USS和美食街, 唔駛經Festive.

首頁

尾頁

跳至