跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 喂, 2月媽媽, 你地會唔會同你亞B影返一輯個人專輯, 有冇好介紹

kylie以前都係o係baby house影,本來都想帶angie去返baby house影,不過又想轉下第二間,試下d唔同o既造型/效果!
o係bk見到呢間,影出o黎個效果好似都ok,想下個月去試下!加上有$150 coupon可用!
website: baby face studio

大宅

Re: 喂, 2月媽媽, 你地會唔會同你亞B影返一輯個人專輯, 有冇好介紹

點解開出唻係$100coupon?
[/quote]
o係bk見到呢間,影出o黎個效果好似都ok,想下個月去試下!加上有$150 coupon可用!
website: baby face studio[/quote]

男爵府

klam:
Try this two links again!
sample photos & package

複式洋房

Phoebe:
I'm interested to take photo with my girl too, but too bad that my hubby and I both can't take good pictures (we only use those 傻瓜機, which always take blurred photos)....

等待驗證會員

除了baby house, 請問大家重有冇其他好介紹呀

大宅

都仍然吾係你講既$150?
pinky 寫道:
klam:
Try this two links again!
sample photos & package

大宅

Look like that I got little knowledge, may I ask what's the difference between 影造型相 & 普通沙龍?

ngphoebe, if we only book the place, so ourself will be the photographer? Is it better to have some costumes?

大宅

已找到2間:
1) face studio - tel: 2781 0878 Mr. Jolly
地址: 彌敦道550號10樓
頭2個鐘: HKD200/hour, 之後每小時HKD100, 每次最多10個人, 星期六, 日要早d book, 有小朋友影相道具.

2) son-gallery 地址係牛頭角, 其他資料click
$200/hr, min 2 hrs, not more than 8 person
尼間無小朋友影相道具

男爵府

klam:
我係之前send左bb相俾佢o地揀bb model才有$150 coupon,而o係website download的只有$100 coupon!

我另外搵到兩間都好似影得幾好,可以俾大家參考下!
1) Star Studio
2) Moments

大宅

ngphoebe 寫道:
已找到2間:
1) face studio - tel: 2781 0878 Mr. Jolly
頭2個鐘: HKD200/hour, 之後每小時HKD100, 每次最多10個人, 星期六, 日要早d book, 有小朋友影相道具.

想 問 下 呢 間影相有道具 係吾係即 有衫.帽.玩具.布景?
剩係帶相機同阿b 去自己影 咁呢

大宅

星期六我會上去睇下, 睇完再話比大家知.
JadeW 寫道:
ngphoebe 寫道:
已找到2間:

想 問 下 呢 間影相有道具 係吾係即 有衫.帽.玩具.布景?
剩係帶相機同阿b 去自己影 咁呢

首頁

尾頁

跳至