親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都訂左 5 月,不過唔包早餐,唔知住宿早餐有冇優惠 ?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

iriswook 發表於 13-4-6 16:58
好似Accorhotels member有75折,諗緊加唔加好,有有人知小朋友幾歲要錢?

子爵府

引用:十六浦勁方便,夜晚去手信街食埋糖水返酒店

原帖由 koller 於 13-04-06 發表
十六浦勁方便,夜晚去手信街食埋糖水返酒店吾駛15分鐘,同埋佢個早餐都好多野食

威尼斯人都住過,反而麻麻 ...
同意,唔止早餐,我上次去送$300飲食劵食埋個dinner buffet都好正

伯爵府

年幾前住過, 房幾好, 我唔覺得細, 對住江河景, 幾舒服, 仲有bath set係L'OCCITANE.

唯一唔係太好嘅係... 我哋4大1小1BB, 小童剛6歲, 但較矮細, 食量少. 個package包4人早餐, 我哋當然要帶埋小童和BB入去食, 但個職員走埋嚟話個小童要收費, 小童早餐buffet好似要>$60. 我哋話佢食量少, 佢唔食, 佢又俾餐牌我哋, 話可以散叫其他早餐, 但叫碗粥都要>$40, 我哋話唔要食, 之後佢哋就經常望吓佢有冇偷食我哋啲早餐. 之後我老公帶咗佢出去便利店買杯麵入嚟食, 個職員冇嘢講.

大宅

BK Milk勳章

iriswook 發表於 13-4-6 16:58
平日定六日? 幾多$$? 我今晚去中旅問, 六日2人(2日1夜)$2551套餐價

珍珠宮

我3年前住過, 係我住咁多間酒店最好訓既一間~ 以前及而家, 去親外地訓酒店, 一定會認床, 總係要睇書睇電視上網, 搞到自己超級無敵勁眼訓先訓得著, 但呢間勁好訓, 攤落張床已經有睡意! 都唔知係咪佢地D床有魔力~

BUT, 留意, 佢地穿梭巴士好似只係來往港澳碼頭, 氹仔碼頭冇車的(至少我去果陣係咁, 而家係唔係就要SEND EMAIL去問下啦)
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

公爵府

回覆 gi418 的帖子

平日,之前永安promote,$1170- 2 位連來回船飛

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

iriswook 發表於 13-4-7 06:05

平日,之前永安promote,$1170- 2 位連來回船飛
我都係,星期日去,$1380兩大一小連來回船飛

子爵府

回覆:澳門十六蒲酒店D房OK嗎?

2年前去過,得企理,浴缸有埋電視
近大三巴,老人家都唔太辛苦。個早餐唔錯,我都有用佢個餐飲卷唻 high tea, 都 okay ga!!
值得一讚係佢個 L'occitane bathing & showing set!!! 好香

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

佢O既海景房同市景房都住過, 反而市景房我鐘意D, 因為佢前面D樓矮, 我可以180度睇到澳門市區, 又可遠眺大三巴, 新葡京, 美高梅, 非常開揚, 當然要一讚佢提供果SET沐浴套裝, 同埋佢個早餐啦, 環境一流, 可以慢慢HEA住食

大宅

BK Milk勳章

引用:回覆+gi418+的帖子 平日,之前永安promote

原帖由 iriswook 於 13-04-07 發表

男爵府

我上年年尾住過, 對住海景都OK, 洗手間一路沖涼一路睇電視行一陣已到大三巴附近食野,最唔滿意係個賭場比人食煙, 行個圈已經頂唔順

水晶宮

Lqueenie 發表於 13-4-6 13:57
兩大兩小 book 左 9 jun, 講到明只可以住兩大一小, 我 book 完 email 問佢地, 最後 free 多張床仔比我 ~ ...

2大2小住真的會迫,因為本身房細,上次可以加床,只有2呎,加完床,間房真的無位,除了這樣,其他都好好,我覺得適合2人世界多一點,另自助早餐都有很多野食,唔錯,還有WINE,所以真的不是FOR家庭客。

伯爵府

上年住過好好,好方便,同埋我本身好鐘意Loccitane的馬鞭草味,見到版set沐浴用品好開心(正是馬鞭草味).唯一有樣唔好係間房他wifi只限一部機用,唔容許同時兩部電話用wifi.

伯爵府

間酒店位置在那?

珍珠宮

peckykoo 發表於 13-4-7 17:17
間酒店位置在那?
大三巴附近,近粵通碼頸

珍珠宮

ariaTsui 表於兩艮''13-4-7 '佢力囗15:49
2大2小住真的會迫,因為本身房細,上次可以加床,只有2呎,加完床,間房真的無位,除了這樣,其他都好 ...
我對仔女只係3,5歲,两張床應該夠訓,冇諗住叫佢加床

水晶宮

引用:Quote:ariaTsui+表於兩艮''13-4-7+'佢力囗1

原帖由 Lqueenie 於 13-04-07 發表
我對仔女只係3,5歲,两張床應該夠訓,冇諗住叫佢加床
你兩個小朋友細,無問題,我兩個比較大。

珍珠宮

MariaTsui 發表於 13-4-7 22:18
你兩個小朋友細,無問題,我兩個比較大。
其實佢唔係我first choice, 只不過見平就去下

公爵府

elong 發表於 13-4-7 16:29
上年住過好好,好方便,同埋我本身好鐘意Loccitane的馬鞭草味,見到版set沐浴用品好開心(正是馬鞭草味).唯 ...

每房限制一部機用 wi-fi

澳門嘅酒店真係好孤寒,房價又唔係平,但係就大部份酒店 LOBBY & 餐廳都冇 free wi-fi,暫時試過得銀河有。我訂左新濠鋒 sunday brunch, 伍佰幾一位但都係冇free wi-fi !!!

首頁

尾頁

跳至