自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:跳水係好難的.......企鵝都唔夠膽跳.........

叉錯腳

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

so cute !

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

陰公... 佢都唔係想跳
跣腳咋

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

子爵府

畀面勳章

回覆:跳水係好難的.......企鵝都唔夠膽跳.........

跣低左

伯爵府

好笑,諗來諗去終於跌落去

大宅

玩具勳章 畀面勳章

珍珠宮

環保接龍勳章

大家好,我是子悠~~

子爵府

大宅

回覆 bonnyye 的帖子

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

子爵府

BK Milk勳章

over737 發表於 13-4-18 21:52
唔該晒你呀! 我都唔識放youtube上黎! 你可唔可以教下我呀? 等jm睇得方便D!
不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

男爵府

子爵府

舉手之勞唧http://www.youtube.com/watch?v=-RseJnhknDQ
首先要打 [youtxbe]呢度放=後面堆數目字[/youtxbe]
我其實係打youtube 架,但出唔到帖,要打youtxbe先出到,你將x轉u就得,唔知你明無要括號都打喎!!

!!!唔明再問

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢震下震下洧底個樣好好笑

公爵府

kit2004 發表於 13-4-18 16:27
用電話睇唔到
me2

子爵府

BK Milk勳章

靚靚老婆 發表於 13-4-19 06:29
me2
唔好意思, 唔識放上黎, 你去#30睇呀, 有jm放左片!

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

子爵府

BK Milk勳章

over737 發表於 13-4-19 04:29

舉手之勞唧http://www.youtube.com/watch?v=-RseJnhknDQ
完全明白呀! 係咪[youtube]-RseJnhknDQ[/youtube]
不過我編輯完都無反應............

子爵府

BK Milk勳章

stkyo 發表於 13-4-19 04:56
佢震下震下洧底個樣好好笑
最搞笑係佢撻生魚咁打橫跌落水......同"星跳水立方"的李彩樺有得揮..........

首頁

尾頁

跳至