樓市動向

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:回覆+winky428+的帖子我岩岩轉左擴3了..市

原帖由 kwan0603 於 13-05-09 發表
回覆 winky428 的帖子

我岩岩轉左擴3了..市好慢....加上我心水樓係擴....水泉澳 ...
咁你什麼no

kwan0603  1259  發表於 13-5-15 00:39

公爵府

引用:Quote:kwan0603+發表於+13-5-9+18:12+回覆+

原帖由 winky428 於 13-05-10 發表
Sorry! 我無留意你號碼係幾多號!我意思係打個比喻!我都係剛剛入審查隊,
但依進度,水泉澳可能要出年第 ...
點解你咁了解水泉澳幾時派果d既?請問邊度睇到呢d資訊?

男爵府

引用:G+13113xx+,大約要等幾多年先到審查?

原帖由 Dragonmama2012 於 13-05-06 發表
G 13113xx ,大約要等幾多年先到審查?
我都1311

大宅

回覆 chaubb424 的帖子

我都是g1257 本來擴3,舊年轉巿3,唔知是否錯誤決定,如果再轉擴3,係咪要由頭排隊?

大宅

我都是g1257 本來擴3,舊年轉巿3,唔知是否錯誤決定,如果再轉擴3,係咪要由頭排隊?

大宅

大宅

玩具勳章 畀面勳章 睛靈勳章

回覆 wawa0906 的帖子

我都好難答你啱與錯!但你可以睇返房署個網,
依你個號碼應該會短時間內輪到做審查,
但千祈唔好問我點會知道,如果大家有留意房署網頁,
大家的 "G" 號碼都係四大輪候區通用,
可能大家覺得距離有成 5-6 仟組號碼至到自己會好耐咁!
但扣減埋其它輪候區及輪候人數組別後,可能好快到你地!
當然仲要睇返其它因素!

所以 “wawa0906” 我估你到會短期內輪到你審查!

大宅

畀面勳章

引用:回覆+wawa0906+的帖子我都好難答你啱與錯!

原帖由 winky428 於 13-05-20 發表
回覆 wawa0906 的帖子

我都好難答你啱與錯!但你可以睇返房署個網,
請問輪候人數組別姐係點??^^

大宅

玩具勳章 畀面勳章 睛靈勳章

引用:Quote:原帖由+winky428+於+13-05-20+發表回

原帖由 開心華華 於 13-05-20 發表
請問輪候人數組別姐係點??^^
可能我講得唔係咁清楚,人數組別即係你排緊輪候冊的家庭成員人數!

大宅

引用:G+13113xx+,大約要等幾多年先到審查?

原帖由 Dragonmama2012 於 13-05-06 發表
G 13113xx ,大約要等幾多年先到審查?
我都係1311xxxx,好想知道應該幾時辭職..
唔知有無人幫到我。

公爵府

引用:Quote:原帖由+Dragonmama2012+於+13-05-06+

原帖由 oilpoon0128 於 13-05-20 發表
我都係1311xxxx,好想知道應該幾時辭職..
唔知有無人幫到我。
我地最少等三,四年先到審查階段,如果依家等左一年,咪做多年半至二年嘢先,佢係計審批前半年的收入,你可以多啲留意房署個網,睇吓轉我地個number 未,計住時間!

大宅

回覆:Dragonmama2012 的帖子

我擴3。。1302xxx唔知等幾耐

複式洋房

我NO.都系1260xxxx,扩3,好心急,唔知什麼時候有得見主任,我都心水.水泉澳~

大宅

引用:Quote:原帖由+oilpoon0128+於+13-05-20+發

原帖由 Dragonmama2012 於 13-05-20 發表
我地最少等三,四年先到審查階段,如果依家等左一年,咪做多年半至二年嘢先,佢係計審批前半年的收入,你可 ...
但點解我有個朋友市3,兩年半就審查,
好快呀佢

首頁

尾頁

跳至