2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

回覆:徵8/1/2013 BB,夾埋我已經有9位啦!仲有無?

我地小B囡都係呀

阿pye媽用品屋

大宅

BK Milk勳章

回覆:徵8/1/2013 BB,夾埋我已經有9位啦!仲有無?

到到到

大宅

BK Milk勳章

Facebook : Gary Leung KW
Email [email protected]

大宅

BK Milk勳章

哈哈,見有幾個已經一早有contact

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

各位,

抱歉作出打擾.

其實你們可以到本網站的群組, 設立2013年1月8日媽媽會.

希望各位能嘗試使用 BK 的群組功能. 她與 Facebook 很相似.(要有邀請才可進入, 亦可分享相片等等) 同時間亦很私密.

請到以下查看.

http://www.baby-kingdom.com/group.php?mod=index

同時按版規. 請不要在版面留下沒有讀取性之文章, e.g. (Pls Check PM or Pls PM me 或留下個人電郵. etc).

有意者請自己 PM 樓主.

同時亦提醒各位, 因這是公開平台, 為免收到不必的滋擾電郵, 本網站是不建議留下個人在電郵在版面.

如經勸喻而情況仍繼續, 管理員會關閉此版, 多謝合作!

別墅

仲有我女女

複式洋房

回覆:Emilyian 的帖子

1月2曰可以參加嗎?B女,my email:[email protected]

大宅

回覆:pookygary 的帖子

還可加入嗎? 我囡囡都是8 Jan 2013

複式洋房

回覆:Emilyian 的帖子

My girl also 2013/1/8, can join the group now?

複式洋房

我女女都係13年1月8㗎,想加入吖

別墅

引用:我女女都係13年1月8㗎,想加入吖

原帖由 甜蜜奶茶 於 14-04-14 發表
我女女都係13年1月8㗎,想加入吖
Pls pm the email for facebook and mobile for whatsapp ,thx

別墅

引用:My girl also 2013/1/8, can join the grou

原帖由 karen_0215 於 14-04-03 發表
My girl also 2013/1/8, can join the group now?
Pls pm the email for facebook and mobile for whatsapp ,thx

大宅

join 咩架?? 我女09jan4013

首頁

尾頁

跳至