自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:新一代教仔法

我完全唔認同,就算係小朋友其實都有尊嚴,私隱,唔代表鍾意比人映同放上網,d家長都唔識尊重小朋友第日小朋友郡唔識專重人。:;pppp:

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

sasa0208 發表於 13-5-31 15:38
你係老師
家長

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

洋蔥頭媽咪 發表於 13-5-31 15:39
我完全唔認同,就算係小朋友其實都有尊嚴,私隱,唔代表鍾意比人映同放上網,d家長都唔識尊重小朋友第日小 ...
唔好咁認真

人地講下無話open to public

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

哈哈哈

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

greenpea 發表於 13-5-31 15:40
家長

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都成日同個女講你唔執番好d野,我影低比校長係早會比全校看,等大家估係邊個攪成咁

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:哈哈哈,過幾年要call生果日報

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都有用呢招架WOR, 我一拎電話對住我仔就收

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

唔知呢位媽媽有無上BK呢

公爵府

我都同個女講,再係咁我影片放youtube,包佢成間學校d人都知,佢即 係驚

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

marcoli8 發表於 13-5-31 15:44
唔知呢位媽媽有無上BK呢

我今日係上環西港城食飯,歡迎後生媽媽黎相認
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

Charlotte_mom 發表於 13-5-31 15:44
我都有用呢招架WOR, 我一拎電話對住我仔就收

原來真係唔係新招咁多媽媽用過
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:sasa0208 的帖子

我都係講事實,而家d人只要不滿就會亂映人放上網批判,呢d係自私行為更加唔應該影響下一代,此風不可長!

侯爵府

阿囡唔乖,我62都係咁同阿囡講

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我都係講事實,而家d人只要不滿就會亂映人

原帖由 洋蔥頭媽咪 於 13-05-31 發表
我都係講事實,而家d人只要不滿就會亂映人放上網批判,呢d係自私行為更加唔應該影響下一代,此風不可長!:i ...
咁誇張

象牙宮

ninjarabbit 發表於 13-5-31 15:48
我今日係上環西港城食飯,歡迎後生媽媽黎相認
唔係我

侯爵府

好過我尋日見果個後生媽媽,佢bb扭計,成個電話比個3歲bb直接打機……

象牙宮

洋蔥頭媽咪 發表於 13-5-31 15:53
我都係講事實,而家d人只要不滿就會亂映人放上網批判,呢d係自私行為更加唔應該影響下一代,此風不可長!:i ...
mouth: 我都明你講乜既

但係我會覺得對住小朋友講下啫,如果小朋友有聽教就唔會真係咁做

同埋,放左上去唔會open to public掛

首頁

尾頁

跳至