自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:[M記] 8蚊包將成絕響

又加

伯爵府

BK Milk勳章

伯爵府

畀面勳章

水晶宮

引用:佢d牛肉咩事呀? +

原帖由 happyfamilyday 於 13-06-15 發表
佢d牛肉咩事呀?
牛D頭頭尾尾下欄野打碎加化學野,好似ammonia 之類除怪味因為好蘇好臭

侯爵府

禁止訪問

珊瑚宮

引用:Quote:yuexu+發表於+13-6-15+16:40+但我食

原帖由 ssf4fans 於 13-06-15 發表
你都係?!

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:就算9蚊個都起碼飽肚過美心d發水面包 +

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

加到九蚊都抵食啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

九蚊都ok吖

侯爵府

包款轉唔轉? 8蚊包食到好厭惡了

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

樣樣都貴, $9蚊都OK既

大宅

回覆:我阿廉廉 的帖子

really?!我家經常食

子爵府

啲空氣麵包都係呢個價

男爵府

總好過麵包店d包,細細個都成十蚊

大宅

減齡達人勳章 BK Milk勳章

引用:相比一個$128蚊既餐蛋飯,都尚算抵啦!

原帖由 jacompany 於 13-06-15 發表
相比一個$128蚊既餐蛋飯,都尚算抵啦!
128蚊個餐蛋飯我無睇錯掛

但如果真係128蚊,又怎能同個9蚊既包比呢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:但我食豬柳蛋走蛋。。

原帖由 yuexu 於 13-06-15 發表
但我食豬柳蛋走蛋。。
點解???

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

9蚊都好平呀

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日開始架尋晚買仲係8蚊!

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+yuexu+於+13-06-15+發表但我

原帖由 sasa0208 於 13-06-15 發表
點解???
我唔鍾意食

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

首頁

尾頁

跳至