美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

引用:我上年11月箍咗牙,+頭2星期真係好難受,酸

原帖由 bebe2002 於 13-06-19 發表
我上年11月箍咗牙, 頭2星期真係好難受,酸痛到好想放棄, 我重喺到諗,怪唔得啲人瘦啦! 不過過了2星期又 ...
我之前都係cool傳統果隻用白色粒粒,加埋剝牙總共洗左差不多$43000! Cool左兩年,真係好痛苦,但係cool完出黎真係覺得咁多錢同時間都係值得既! 加油呀!

大宅

2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:雖然好似發生好多小意外,但係箍牙過程我都

原帖由 WINKI2346 於 13-06-20 發表
雖然好似發生好多小意外,但係箍牙過程我都好輕鬆,頭果排會啲牙無乜力,但好快就習慣左。人地話箍牙會瘦, ...
吓… 牙釘痛嗎? 上咗牙針有咩注意呀?
show me 個牙模丫

伯爵府

引用:Quote:原帖由+WINKI2346+於+13-06-20+發表

原帖由 bebe2002 於 13-06-20 發表
吓… 牙釘痛嗎? 上咗牙針有咩注意呀?
show me 個牙模丫
骨釘好似粒螺絲咁,落果陣會麻醉,好似剝牙咁唔會好痛。

伯爵府

引用:Quote:原帖由+bebe2002+於+13-06-20+發表吓

骨釘好似粒螺絲咁,落果陣會麻醉,好似剝牙咁唔會好痛。
拿,唔好話我嚇親你啊

伯爵府

回覆:箍牙日誌齊分享

落骨釘其實無乜特別,無乜野要注意

大宅

引用:Quote:原帖由+bebe2002+於+13-06-19+發表我

原帖由 Elisabetta 於 13-06-20 發表
我之前都係cool傳統果隻用白色粒粒,加埋剝牙總共洗左差不多$43000! Cool左兩年,真係好痛苦,但係cool完出 ...
thank you呀!聽到完成個案, I'm happy for you!! 我都想快啲完成…

大宅

引用:Quote:原帖由+WINKI2346+於+13-06-20+發表

拿,唔好話我嚇親你啊
我醫生話如果日後要上骨釘,我要去別的診所上,你係唔係咁? 要幾錢?
by the way, 張相唔驚客,你啲牙好似好大隻, thank you for sharing.

伯爵府

我醫生話如果日後要上骨釘,我要去別的診所上,你係唔係咁? 要幾錢?
by the way, 張相唔驚客,你啲牙好似好 ...
我果間係普通牙醫,不是專科,但我唔洗去其他診所落骨釘。我上面啲牙大過下面,但真人睇唔大隻㗎

伯爵府

箍牙total$22,000。包x光片同一次洗牙

大宅

引用:箍牙total$22,000。包x光片同一次洗牙 +

咁平! 你係咪香港做?

伯爵府

咁平! 你係咪香港做?
係香港㗎,我信唔過大陸。最重要係近屋企,有時睇完牙腫口腫面可以拿拿臨返屋企

別墅

認識瑞士牛牛第二回 BK Milk勳章

回覆:WINKI2346 的帖子

O係邊度做呀?

珍珠宮

好媽媽勳章

WINKI2346 發表於 13-6-20 02:26

好平,我要幫個仔做定功課,佢大牙隙.我d牙就靚靚,天生靚過cool牙,唔知點解我仔咁核突.

大宅

回覆:PCMW 的帖子

點解我咁貴, 咁希望最結果好啦…
你小朋友幾歲呀? 好似要等到換了牙, 大概13歲至做得, 帶小朋友洗牙時問醫生。

大宅

引用:Quote:原帖由+heheboy+於+13-06-19+發表我

努力呀,起初係好要命, 之後就無野, (是否隱色美?) 雖然我唔係用你果隻 ,不過我估一樣。

...
係呀,我用隱適美,今日先第3日有排捱

大宅

bebe2002 發表於 13-6-19 20:40
請問你帶了多久? 我係初頭痛,現在又沒什麼喎… 不過唔知係咪尾斷會痛呢?

大約三年, 其實幾耐唔太記得, 因為好多年前既事
後期冇乜酸痛啦, 因位置都固定晒, 唔洗調教好多. 係D粒粒整個口腔爛晒
幾時可以退休呢?

複式洋房

可能我d牙歪得太勁,我每次微調完都酸痛一排,只可飲粥水同食好流質既野,所以都輕左唔少,但個過程真係幾難捱...不過見到d牙靚晒又覺得咁辛苦都抵既

大宅

引用:我上年11月箍咗牙,+頭2星期真係好難受,酸

我上年11月箍咗牙, 頭2星期真係好難受,酸痛到好想放棄, 我重喺到諗,怪唔得啲人瘦啦! 不過過了2星期又 ...
加油,雖然過程都有d辛苦,但極之值得呀!!!
我中學開始cool..當年未係好興cool牙,返學比同學仔笑鋼牙珠,但cool左大約三年,d牙齒好齊,好開心架!!!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:點解我咁貴,++++咁希望最結果好啦…你小朋

點解我咁貴, 咁希望最結果好啦…
你小朋友幾歲呀? 好似要等到換了牙, 大概13歲至做得, ...
我仔七歲,有排核突

複式洋房

回覆 bebe2002 的帖子

一樣經歷!我cool 左大半年!漫漫長路....

首頁
12345...11

尾頁

跳至