自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

睇完再上黎傾兩咀, 好開心丫....當relax下

子爵府

引用:雖然好搞笑,但點解話題一樣,啲人都可以勁

原帖由 (^00^) 於 13-06-25 發表
雖然好搞笑,但點解話題一樣,啲人都可以勁開新topic
我唸係個個一完場就發帖,所以咪double晒law,我冇開帖,我知實大把人講

如對本人內容有意見, 不喜勿插!!! 謝謝!!!

公爵府

畀面勳章

引用:雖然好搞笑,但點解話題一樣,啲人都可以勁

原帖由 (^00^) 於 13-06-25 發表
雖然好搞笑,但點解話題一樣,啲人都可以勁開新topic
係啰

複式洋房

係就係 好多節目都炒外國 睇就覺得外國環節吸引d 但係可能我覺得聽反中文好笑d掛

子爵府

侯爵府

引用:大家成日鬧TBB節目有幾差,+但又要睇,+睇呢

原帖由 michtony 於 13-06-25 發表
大家成日鬧TBB節目有幾差, 但又要睇, 睇呢度晚晚洗版就知, 真係好悶, 可唔可以講下第D ...
我一集都冇睇

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:又洗版了....

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 熱血勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

mmmo 發表於 13-6-25 23:14
其實我無睇過, 唔知講乜?!

我都冇睇,
所以都唔明.

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

iamiris 發表於 13-6-26 09:04
我一集都冇睇

me 2

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:又洗版了....

我睇完好心作怪就熄機
無眼屎乾淨盲

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

Sallyb1a 發表於 13-6-25 23:36
無睇過亦無興趣。

今曰晏朝有兩個“師傅去世“post,未夠兩頁,版主已經出手cut post。

你試下講政治話題 ... 佢搬得仲快呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

m1m1sam 發表於 13-6-26 09:21
你試下講政治話題 ... 佢搬得仲快呀!

咁呢DDDDDDDDD 我又無興趣喎....

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

大家都係想交流下...

初初睇個時..我仲以為係我out..原來個世界都係正常的...只不過係d女仔.有d over咗law

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大家成日鬧TBB節目有幾差, 但又要睇, 睇呢度晚晚洗版就知, 真係好悶, 可唔可以講下第D ...
我一集都無興趣睇

未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

翡翠宮

好媽媽勳章

無睇~~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

唔睇邊有得鬧....睇咗真係好想鬧....

珊瑚宮

環保接龍勳章

我覺得係無記啲媒來的:;pppp::;pppp:係咁洗版,又唔自動自覺係娛樂果邊出帖。搞到自由悶到暈:;pppp:

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

到前日, 我一集都無睇過, 但見班c9講到噤過癮, 尋日由第一集睇返, 又真係幾好笑喎~
之前都有講豹哥, 都好好笑, 大家都係想上黎relax下啫, 講咩都無所謂啦

禁止訪問

回覆:kat_wang 的帖子

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

冇所謂啦~ 都係吹下水JE~

首頁

尾頁

跳至