夫婦情感

跳至

首頁
12345...12

尾頁

別墅

回覆:我的經歷

佢屋企人當然好贊成呢頭婚事,有孫抱,而且佢哋理唔到個仔喇,諗住管教個仔嘅責任交比我,我唔比佢去夜總會,但佢變咗酗酒,仲要一飲係一定要飲醉嗰種,好恐怖,結婚兩個月,當時我已有5個月,居然有一日明明喺佢放工前仲好地地,無任何異樣,但佢收工時間後又揾唔到佢喇,我一路打電話比佢當然唔聽,但到差唔多九點到,有個人(應該係同佢一齊玩的人)打返轉頭話呢個人喺旺角朗豪坊,佢哥車我同ex99出去,去到現場就見佢瞓咗地下度,我好嬲,好激動係咁鬧佢,仲大住個肚當街踢佢,我都覺得自己好核突,帶佢返去,佢仲不醒人事,第二朝,佢醒返,又例牌係咁求我

子爵府

畀面勳章

大宅

SUPOORT

無經歷又點會有今日成熟的你..........我地要感謝過去的種種經歷

瑪瑙宮

別墅

引用:SUPOORT無經歷又點會有今日成熟的你.......

原帖由 Queeniebaby 於 13-06-29 發表
SUPOORT
多謝Queenie

別墅

大住肚,情緒真係好差,佢失蹤嘅第二曰,返咗媽咪度,但佢全家總動員係咁揾我,驚我唔要個BB,其實我又點會咁做,而佢應該受盡全家嘅壓力,又係苦苦衰求(最有誠意係呢次)當時雖然我仲細,但我唔係傻,我好記得當曰我喺媽咪屋企沖諒,我摸住個肚,同BB講:將來只會得返媽咪同你生活,但媽咪永遠都唔會放棄你,永遠都會好愛你,你要乖呀!之後我又要跟佢返去.19歲揾得嗰5000蚊,另一伴又係得幾千蚊,搭車食飯買下啤酒,即使無娛樂,佢就用晒喇,個個月清,而我為儲錢日日帶飯,夜晚屋企食,喺BB出世前嗰段時間,佢就無再失蹤,但到BB一出世,我開始發覺,原來錢係一個好大好大嘅問題

大宅

回覆 容兒 的帖子

你個女女得14歲..已經識耍手段?
如果沒有你 沒有過去 我不會有傷心 但是有如果還是要愛你 如果沒有你 我在哪裡 又有甚麼可惜 反正一切來不及 反正沒有了自己

別墅

我記得嗰時買一罐美贊臣1號都係180一罐,佢從來沒有買過,因為佢話如果買奶粉就唔夠錢開工,所以養囡囡費用全部由我負責,而且ex99湊女,我就要比錢佢,我覺得入不膚支喇,於是轉工,即係我而加份工,很幸運我得到很多機會,收入亦好可觀,經濟上係無問題,只係放工後要即刻返屋企,唔可以約任何人,朋友同事都唔以,但返到去就見到不停打機,唔願返工嘅佢...我見到D爸爸同小朋友玩嘅情景我都好羨慕,因為我囡囡的爸爸就完全唔理佢,囡囡未夠一歲,佢又開始佢D花天走地嘅生活.....

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

追…好想知之後點!!

大宅

別墅

禁止訪問

男爵府

大廚勳章

別墅

佢飲酒已經慢延到返緊工都飲,返到屋企都成身酒氣,本身個人已經無耐性,飲咗酒更加無,成日都話個女煩,導致佢會鬧阿女,當然我一定鬧返佢轉頭,成曰家嘈屋閉,但望住個女先發覺我可以為咗佢,比一個完整嘅家佢,我會死忍.喺呢段日子我又重新要過D佢突然失蹤第二朝我返工喇,佢就返屋企又求我原諒但無耐又做同一樣嘅行為,我成日就生活喺鬧佢嘅日子,直到有一次佢失蹤後返嚟,佢條頸有幾(達)咖哩雞,我就捉ex99睇下佢,佢媽係一句都無鬧過佢,叫埋我一邊,同我傾,話我知我ex62以前成曰放工後約人打麻雀,掉低佢一個湊住三個小朋友,我即問佢,知唔知佢條頸嗰D係乜嚟?佢就唔出聲

男爵府

SABY 發表於 13-6-29 15:06
回覆 容兒 的帖子

你個女女得14歲..已經識耍手段?

佢唔洗兜口兜面駁我已經得到佢想要嘅嘢 ! 如果妳有睇''求愛大作戰'',佢就係入面嘅w小姐。
BB 不想太直接表示 BB 這麼唱為了婉轉 告知 我多麼愛護你

別墅

再追!

大宅

引用:再追!

原帖由 chungpuishan 於 13-06-29 發表
再追!
x2

複式洋房

回覆:kwkm 的帖子

男爵府

複式洋房

首頁
12345...12

尾頁

跳至