想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:我又講下自己經驗,空心胎真係會小羞,希望

原帖由 akilimama 於 13-06-30 發表
我又講下自己經驗,空心胎真係會小羞,希望樓主唔好介意!我自己都有兩次經驗,但可以的話,等多兩個星期, ...
冇錯!大吉利是,如果個胎真係唔得,自己能流出黎會比人流及薬流好。我第一次係人流,做完手術後好\"yuen\",訓覺係咁標汗,身體反應大好多。如果自己流出黎,就好似黎m咁,冇事発生過。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我都自己懷疑緊係咪空心胎...5/14+DAY+1,+C

原帖由 yancly 於 13-06-30 發表
我都自己懷疑緊係咪空心胎...5/14 DAY 1, CYCLE 35 DAYS...6/10 CHECK到6D有控...跟住每天加深..終於上星期 ...
其實係㗎!如果嗰胎係唔得,bed rest 都冇用,我上月小產,一見紅就瞓床,直至睇醫生,咪又係流出嚟..........

洋房

引用:7wks,+醫生話只照到胎囊,沒有胎。下星期再

原帖由 winnie627 於 13-06-29 發表
7wks, 醫生話只照到胎囊,沒有胎。下星期再照,都冇的話就要人流。我冇出血,冇痛,要繼續等嗎?有奇蹟嗎? ...
Add oil ar!

大宅

回覆:空心胎

我上年都同你一樣,一場歡喜一場空,好傷心,我都睇咗幾個醫生,都係無奇蹟出現,不過保險啲等多一两個星期,醫生同我講應該係染色體問題,唔健康的唔好要,上天會比啲好野你,聽到佢咁講,我真的比佢安慰到,希望你都一樣,再加油啦!

首頁

尾頁

跳至