夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

引用:咁之後我忍住自己道氣,好聲好氣問係唔係我

原帖由 新手師奶 於 13-07-05 發表
咁之後我忍住自己道氣,好聲好氣問係唔係我激親佢,同佢講我明每個人都有情緒,有時候喺唔想講野,但佢咁樣 ...
其實大家真係要學懂,一方發脾氣,另一方要cool down唔好出聲,今次我幫你C6,番屋企喇,冲過靚涼,早d瞓,明早就冇事

禁止訪問

引用:佢話個女喊,我都係返去啦,費事佢發脾氣鬧

禁止訪問

大宅

回覆 新手師奶 的帖子

大家都有情緒, 佢依家冷靜完, 肯比短訊叫你返去, 你咪返去囉, 無謂咁固執

侯爵府

畀面勳章

回覆:同老公嗌交,而家喺街呆坐

快D返去啦,唔啱講到啱

別墅

回覆:新手師奶 的帖子

女人最忌,就係离开自己阵地。千奇吾好有下次。

大宅

回覆 新手師奶 的帖子

唔好再離家出走,又熱又攰,辛苦自己,曾經我都玩半夜出走,發覺辛苦又未必有效果,
我轉做霸地盆,入房鎖門,等c6做廳長。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

做咩咁難為自己,走都係佢走喇,又黑又熱咁好危險,翻去陪下個女先la

男爵府

我都試過大肚走出街,辛苦到死,要走叫c6走

男爵府

引用:佢話個女喊,我都係返去啦,費事佢發脾氣鬧

佢話個女喊,我都係返去啦,費事佢發脾氣鬧個女。謝謝大家關心。
氹返你咪好囉

複式洋房

引用:回覆+新手師奶+的帖子唔好再離家出走,又熱

原帖由 僖樂也 於 13-07-05 發表
回覆 新手師奶 的帖子

唔好再離家出走,又熱又攰,辛苦自己,曾經我都玩半夜出走,發覺辛苦又未必有效果, ...
我以前都係出廳,但c6起房大覺瞓,所以以後都霸房,等佢起廳,我起房高床軟枕:;pppp:

男爵府

有時男人係衰在態度差,但件事上未必係佢錯。唔好話我幫你老公,我覺得你要收下自己的皮氣再多些體諒你的老公。女人唔係大哂,男人都需要人錫咖嘛

正用手機app,請勿點評,因為是看不到的。如要回覆請用引用,多謝合作!

大宅

佢有冇打過黎搵你?
有時真係唔明D男人!你自己老婆咁樣衝左出去你唔擔'心嫁咩?
又唔係成日係咁,大半夜你估我地好想留係街?
唔係嬲到頂唔順都唔會咁na!
煩?關心你地喳!

男爵府

我唔贊成嗌交就要離家出走, 以前細個我都會咁, 期望個男友會追番我, 行下又望下, 又睇下電話睇下佢有冇搵我咁. 呢個過程其實無聊同對感情冇幫助. 大個了, 我會選擇大家沉默, 各自冷靜一下再拎出黎傾下, 傾完就互相tum番對方, 咁咪幾好.
何必一定要苦自己而逼個男人做tum自己既行動. 晚上一個出街又危險...盞撹!

子爵府

回覆 新手師奶 的帖子

人人也有情緒, 你同佢心情也不好, 咁不如大家皆沉默一晚, 你卻逼佢同你傾, 講真你不夠體諒

大宅

乜事幾唔o岩都好,一定唔可走咗去...有咩事講掂佢!
咁夜走出去好危險架~
我很幸福,因為有你!

男爵府

引用:咁之後我忍住自己道氣,好聲好氣問係唔係我

咁之後我忍住自己道氣,好聲好氣問係唔係我激親佢,同佢講我明每個人都有情緒,有時候喺唔想講野,但佢咁樣 ...
其實,佢都話唔想講野,做乜仲講咁多野逼佢講野呢....

你又明知佢煩錢,同想送野比99,你仲投訴阿99,咁佢心咪難頂囉。
話唔想講,你又逼佢講.......

其實兩公婆都會想靜下,留d空間比對方啦。
好少事唶。

大宅

引用:我其實好累好眼瞓,但實在太氣頂,佢唔想我

原帖由 新手師奶 於 13-07-04 發表
我其實好累好眼瞓,但實在太氣頂,佢唔想我煩佢,咪索性消失囉,點知佢話我係咪要咁玩,記住我今日呢個行為 ...
有的嘢係唔可以講同做的,因為開了先例日後好難過。

首頁

尾頁

跳至