婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:你接唔接受到99要bb食佢口水尾?

我試過啦,即刻制止左,以後都再冇發生啦。我姑9仲攪笑,放完D野食入囗再吐出來想俾我個女食,好彩俾我見到,即刻制止左,仲閙到佢飛起,我話:痴痴地口水有菌架,我自已都5會咁俾阿女食,我C6仲一起鬧。真係火到嚟

侯爵府

接受到、我奶奶係我子女第二個母親咁重要、有咩接受唔到、只要佢爱我子女就可以!

大宅

如果我有BB, 除左我同老公的口水尾, 任何人的口水尾我都接受唔到. 好核突!!!

尤其是老人家D野....佢地係放晒入口再LUR出黎俾BB食真係

我只接受到你咬一口, 再比個B食就勉強OK既. (例如面包)

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都接受吾到

子爵府

引用:我今日終於忍唔住開口了!99系度食緊蘋果我

原帖由 梁梓軒bb 於 13-08-21 發表
我今日終於忍唔住開口了!99系度食緊蘋果我個仔又走埋去佢又咬過又比佢我真係忍唔住就話:我上網睇到人地話 ...
口水有幾百種菌,可以傳播過濾性病毒(傷風,咳,感冒係表徵),肝炎,泡疹等傳染病,我都唔會要仔女食我口水尾,其他人更加NO WAY啦,我阿媽都唔得,唔好講以前呀,以前兒童死亡率好高,就係好多野唔知,唔識預防

禁止訪問

引用:我今日終於忍唔住開口了!99系度食緊蘋果我

子爵府

育兒性格勳章

即刻阻止佢

大宅

想生BB熱投

如果一下2下我都ok....但如果下下都係咁
我連自己ar~媽都接受唔到= =

大宅

引用:B仔好為食,個個食親乜佢都走埋去!99次次

原帖由 梁梓軒bb 於 13-07-07 發表
B仔好為食,個個食親乜佢都走埋去!99次次食過又比BB食,其實我真係接受唔到囉。但又唔好意思開口,點算呀 ...
接受唔到,一定唔可以,唔好俾我見到,唔好俾我知道,如果唔係,我一定會破口大罵

大宅

BK Milk勳章

一定無可能!!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

引用:我個女都係超為食,次次見到人食野就要食,

原帖由 YLJC 於 13-07-07 發表
我個女都係超為食,次次見到人食野就要食,最離譜係99用口“損”完d魚再比呀女食,佢話咁樣先知有冇骨喎! ...
用口損??

複式洋房

婆婆喂bb我完全冇問題
但奶奶…no nono

大宅

fifiwong 發表於 13-8-21 00:43
我試過啦,即刻制止左,以後都再冇發生啦。我姑9仲攪笑,放完D野食入囗再吐出來想俾我個女食,好彩俾我見到 ...

Sorry, 我接受唔到羅...雖然我未有bb, 但係lee d係衞生o既問題...唔可以咁羅

複式洋房

完全接受唔到呀!

大宅

接受唔到。

洋房

不論任何形式都唔可以咁做,我自己食過嘅嘢都唔會比個仔食,我哋食飯都用公筷,阿仔有自己嘅餐具,口水尾 No way!

複式洋房

引用:B仔好為食,個個食親乜佢都走埋去!99次次

原帖由 梁梓軒bb 於 13-07-07 發表
B仔好為食,個個食親乜佢都走埋去!99次次食過又比BB食,其實我真係接受唔到囉。但又唔好意思開口,點算呀 ...
我接受唔到,c6都接受唔到我仔食佢媽口水尾,但我c6接受到我個仔食我媽口水尾原因只有一個就係我家隻99污糟到無人有

大宅

冇可能接受到!

禁止訪問

引用:我個女都係超為食,次次見到人食野就要食,

別墅

有次見到62喂左自己碗的兩粒飯比姑9個仔食,我即時o哂咀,不過唔係我bb一於小理,係我bb就點都唔得

首頁

尾頁

跳至