在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:maggie_matthew 的帖子

ME TOO

複式洋房

冇請工人,好難實行

珍珠宮

回覆:有無同老公拍拖

有啊。。。以前得一個姐姐會困身啲,依家多咗一個我就輕鬆好多。。。嚟緊9月會再去多次日本,到時又要丢低阿B幾日、真係有啲唔捨得。。。

大宅

lazyqueen80 發表於 13-7-10 16:21
新工人做野上左手,呢個月阿仔訓覺後同老公去拍拖,之前落街行超巿、食糖水、遊車河,昨晚去左睇盲探。同老 ...

我地既SITUATION一樣呀.....姐姐幫到手....可以間中出去拍拖...EVEN ONLY拍拖買日用品買餸..都好SWEET架....
感情仲會好左添........

大宅

引用:有啊。。。以前得一個姐姐會困身啲,依家多

原帖由 Winnie_1210 於 13-07-16 發表
有啊。。。以前得一個姐姐會困身啲,依家多咗一個我就輕鬆好多。。。嚟緊9月會再去多次日 ...
剛去了日本一星期,終於有掛住阿仔感覺,之前日日湊仔,湊到忟,行開下又可以重拾對阿仔嘅感覺

大宅

引用:Quote:lazyqueen80+發表於+13-7-10+16:21+

原帖由 lovekidss 於 13-07-17 發表
我地既SITUATION一樣呀.....姐姐幫到手....可以間中出去拍拖...EVEN ONLY拍拖買日用品買餸..都好SWEET架.. ...
是,落街行個圈都好。二人世界對夫婦維繫感情好重要

伯爵府

引用:有!BB早睡早起,平日夜晚BB瞓咗,經常同老

原帖由 happy.rita 於 13-07-11 發表
有!BB早睡早起,平日夜晚BB瞓咗,經常同老公出去撐枱腳、行下街,有時兩個人去下旅行,好似拍拖時咁,所以 ...
好sweet 呀!

首頁

尾頁

跳至