想生BB

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

回覆:有冇jm 28 July 左右 due day

13,14排卵,10,12,15有努力,感覺似食白果

別墅

回覆 monkeybb36 的帖子

女性日曆/日記,get 等等好多呢類app

伯爵府

引用:應該28號左右due+day,+但我而家已經心思思

原帖由 cheongjess 於 13-07-19 發表
應該28號左右due day, 但我而家已經心思思,已開始胸痛一两日,點捱到due day 呀……

...
我都係28 呀
宜家胸痛

伯爵府

引用:Quote:原帖由+louise23bb+於+13-07-19+發表

我14 15紅d深粗都有dodo
我13 14 號深粗 哈哈笑dodo

複式洋房

我都係28號 due day,今日開始胸脹,仲有手好痺,關唔關事?

複式洋房

其實如果14/15 july dodo ,應該幾時著床?(成功的話)

伯爵府

引用:其實如果14/15+july+dodo+,應該幾時著床?

其實如果14/15 july dodo ,應該幾時著床?(成功的話)
應該9 日後

大宅

等BINGO期間, 可唔可以飲8珍湯?

別墅

BK Milk勳章

我29號due day, 14,15做功課但琴晚作嘔作悶,見暈,前2日分泌多,會是bingo定身體有病呢?

大宅

醫生叫我27 check, 仲有7日。不過今日貪得意check 體温,得36.4 ,睇黎又係唔中。。傷心中。。第一次natural iui ,仲以為會有驚喜

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

kachingf 發表於 13-7-19 23:29
等BINGO期間, 可唔可以飲8珍湯?
我通常day6-7開始煲嚟飲,飲到排完蛋會停,我買嗰隻有天麻同鹿茸。
BB 不想太直接表示 BB 這麼唱為了婉轉 告知 我多麼愛護你

大宅

回覆:LINGLINGW 的帖子

我都係29号,如果體温得36.7左右,係咪唔夠高呢?

大宅

我都係28日due day. day 17-18排的.

我紅D 好奇怪, 呢幾日下午同晚上CHECK都幾深, 但2日用晨尿就好淺.... 綠D冇野睇.
我上星期六晚-星期日早上排的..... 現在DAY24, 排後7日. 胸只係比平時大少少, 冇再漲, 不過今朝一起身入左洗手間有強烈反胃FEEL, 想嘔但冇野嘔. 食完早餐而家重有D反胃想嘔FEEL...

溫度由排前冒2日, 36.1X, 排後即時升到, 36.62, 之後KEEP住36.6-36.7, 今日升到36.9 (我每日都係早上8:30度既), 周未都係...

好辛苦, 唔知重有等幾耐.....

伯爵府

引用:我都係28日due+day.+day+17-18排的.+我紅D+

原帖由 carebearbear 於 13-07-20 發表

我紅D 好奇怪, 呢幾日下午同晚上CHECK都幾深, 但2日用晨尿就好淺.... ...
咁起碼紅d都深過
我完全係勁淺色
灰....等待時間好漫長

複式洋房

引用:我都係28日due+day.+day+17-18排的.+我紅D+

原帖由 carebearbear 於 13-07-20 發表

我紅D 好奇怪, 呢幾日下午同晚上CHECK都幾深, 但2日用晨尿就好淺.... ...
我都間唔中好似想嘔咁,但我覺得係心理作用

伯爵府

回覆:有冇jm 28 July 左右 due day?

我25 July due day, 但由day 22-24都有少少啡,但體溫仲有36.6以上,唔知做咩〜

男爵府

我都係28號due day, 冇乜特別感覺, 只係個肚有幾下扯扯地, 行路行得快會暈暈地

呢d同m 到前既感覺真係一樣.....

複式洋房

其實有冇咩食物可幫助著床呢?

大宅

引用:Quote:kachingf+發表於+13-7-19+23:29+等BI

原帖由 容兒 於 13-07-20 發表
我通常day6-7開始煲嚟飲,飲到排完蛋會停,我買嗰隻有天麻同鹿茸。
謝謝你~唸住得閒煲下黎飲,希望身體好啲易中啲~

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

kachingf 發表於 13-7-21 00:11
謝謝你~唸住得閒煲下黎飲,希望身體好啲易中啲~
不用客氣八珍湯真係簡單方便又夠補
BB 不想太直接表示 BB 這麼唱為了婉轉 告知 我多麼愛護你

首頁
12345...13

尾頁

跳至