夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:littlejoey104+發表於+13-8-29+13:38

原帖由 unasze 於 13-08-29 發表
我朋友個老公以前又係gum ga
跟住先知道佢C6患上前列腺病, 所以唔返屋企, 因為冇辨法面對C9,
我老公一定唔係有病。同埋我有親手寫過信俾佢,但佢好煩,放埋一邊無睇過。佢叫我唔寫再寫,因為佢係唔會睇。傷心到我死。

男爵府

littlejoey104 發表於 13-8-29 18:38
我老公一定唔係有病。同埋我有親手寫過信俾佢,但佢好煩,放埋一邊無睇過。佢叫我唔寫再寫,因為佢係唔會睇 ...
如果我係你, 趁後生快D找另一過個

複式洋房

回覆:仲點行落去?

仲keep 住咁嘅關係,為乜?

大宅

仲點行落去?

He didnt love You .only this answer . why u marry to him ? He request?

大宅

引用:Quote:Honey2003+發表於+13-8-29+14:44+因

原帖由 littlejoey104 於 13-08-29 發表
佢當我係避風港﹗
唉!我都係咁

大宅

有睇你之前的POST, 知你地兩公婆之前發生乜事,
樓主你自己想清楚你係唔係真係唔想再同佢一齊,
係唔係已經唔再愛C6了??

你C6而家都只係得閒有時間心情好先番黎1-2小時見下個女,
連番黎訓都唔會了, 咁其實你而家同離左婚有咩分別??
空有一個"X太"的名份, 同埋表面上做俾外人睇你地仲有個"家",
其實真係有意思嗎??

其實咩叫單親? 離左婚就叫單親?
但係如果離左婚, 父母都仍然好關心自己的小朋友, 咁又O唔OK?
而唔離婚, 但只得阿媽關心自己小朋友, 咁呢D又叫唔叫"單親"??

你C6而家跟本就係一個不折不扣不負責任的老婆及爸爸,
想清楚如佢真係可有可無, 咁你不如放手, 放過自己啦,
想辦法令自己過得開心D, 好好照顧個女, 咁會唔會好D呢??

首頁

尾頁

跳至