網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:【有關分享POST】我知咁講好無禮貌, 但係... (不喜勿插)

同感

大宅

大宅

回覆:【有關分享POST】我知咁講好無禮貌, 但係... (不喜勿插)

我見過有個都唔知係真傻定假痴,話見好多jm出post,佢又出,出完叫佢post link,又話呢

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

好贊同

大宅

度唔可以出link,會俾版主封鎖,好多好多jm同佢講可以post link,都係話怕,見到都谷氣,怕怕怕,係女人都最怕生仔,仔都有喇,咁小事都要怕!

catxxx727  哈哈  發表於 13-9-13 17:58

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 +4熱血勳章 親子王國15週年勳章

引用:度唔可以出link,會俾版主封鎖,好多好多jm

原帖由 Yuyu432 於 13-09-10 發表
度唔可以出link,會俾版主封鎖,好多好多jm同佢講可以post link,都係話怕,見到都谷氣,怕怕怕,係女人都 ...
哈哈,你講得好好笑

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

agree

大宅

Xmas吸收勳章 畀面勳章

同意並支持

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:度唔可以出link,會俾版主封鎖,好多好多jm

原帖由 Yuyu432 於 13-09-10 發表
度唔可以出link,會俾版主封鎖,好多好多jm同佢講可以post link,都係話怕,見到都谷氣,怕怕怕,係女人都 ...

侯爵府

dosh 發表於 13-9-10 12:28
我知咁講好無禮貌, 但係唔知各位JM可唔可以預備好貨圖OR LINK 先開【分享POST】

有時比個標題吸引左入去, ...
其實我都想講好耐.支持你

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:究竟我是誰 的帖子

我都成曰俾人呃咗入去

catxxx727  同意  發表於 13-9-13 17:58

大宅

但係有時真係用電話影相,用電腦出link。未必可以同步進行! 同埋我試過用電腦出link,手提又開唔到。bk可唔可以攪攪佢呢?

侯爵府

畀面勳章

我都支持

如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

男爵府

另外唔好個個都:link pls,成版都係呢句

珍珠宮

男爵府

樓主你個topic其實之前都有jm post過,奈何仍有部份啦,唔係全部,都仲係只post相,等班jm猛咁留位要求post link,其實好多時遇到呢d有相無link/店名嘅post,我嘅心態係留毛攞一分only,唔會特登去追佢post等睇link,淘寶之嘛,咁多舖咁多貨,唔參考佢買咗d乜我都一樣大把野淘,洗乜懶巴弊等你比link啫!純粹個人意見,不喜勿插

大宅

大宅

好媽媽勳章

有相已經好好,有啲只係買左末收到。都唔知啲貨實物得唔得,浪費有心人的時間!

大宅

講得好

男爵府

首頁
12345...6

尾頁

跳至