夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:長痛不如短痛。决定在大家到(雙方)!

原帖由 pchinap 於 13-09-11 發表
長痛不如短痛。决定在大家到(雙方)!
真係咁?做人可以咁唔顧全唔負責任麼?

大宅

引用:唓!+男人大把機會,+放佢走,+找個更好的。

原帖由 Kaka315 於 13-09-11 發表
唓! 男人大把機會, 放佢走, 找個更好的。
係呀,生活中我除咗暫時冇樓冇疊水之外,我其實擁有好多令人羨慕既嘢架,但搵個大家合得黎仲要人地愛屋及烏,就可以彌補返嗰完整家庭嗎?我要既唔係純粹個女人,我想要個可以日日令我嚮往第一時間要回的家。

大宅

引用:有可能係有新鮮感所以會咁。。。如果你話想

原帖由 tantanania 於 13-09-11 發表
有可能係有新鮮感所以會咁。。。
如果你話想一齊去燒野食可以嗎?
唔好太大反應,放喺個心慢慢觀察,唔好囉 ...
我唯有咁做喇,不過佢講明唔要我兩仔爺係佢“朋友”目前出現,嗰仔佢一早諗定湊返婆婆家...封咗我想以唔得閒無人睇住嗰仔要佢咪去既理由。

大宅

引用:Quote:原帖由+langer143+於+13-09-11+發表

原帖由 紅蝴蝶 於 13-09-11 發表
你心裡有數,你c9係咪very young
算係。年齡唔應該係藉口,要生性既一早生性,嗰仔都4歲幾喇。

大宅

引用:Quote:原帖由+langer143+於+13-09-11+發表

原帖由 oiyau2005 於 13-09-11 發表
多口問句你老婆係咪b6. 因為我地香港女人自問過唔到自己果關同冇咁開放同隨便。
我知好多b6都用wechat識男 ...
唔係b6黎架,我諗b6都好啲,起碼佢地係有“目標”“目的”去每行一步。
我信佢知亦都明白咩叫世途險惡,但硬係持住有小少聰敏,未奶嘢就以為冇事,唔會知啲人幾時會搞掂自己架,唔否認有好人在,但掉以輕心實人之常情。即使此刻未搞到,但明擺既係已經影響到頭家及夫妻關係喇,都仲要盅個頭去濕......實在難解、唔明...

男爵府

引用:Quote:原帖由+紅蝴蝶+於+13-09-11+發表你心

原帖由 langer143 於 13-09-12 發表
算係。年齡唔應該係藉口,要生性既一早生性,嗰仔都4歲幾喇。
如果係後生,好多時都未玩夠、享受夠。特別係當生活定晒,無晒激情位,又咁岩佢發覺出面有好多野吸引佢,佢會心郁想試都唔奇。有時,人係貪婪嘅。

Wow, what a good day in BK. Really gosh.....

男爵府

引用:Quote:原帖由+oiyau2005+於+13-09-11+發表

唔係b6黎架,我諗b6都好啲,起碼佢地係有“目標”“目的”去每行一步。
我信佢知亦都明白咩叫世途險惡,但 ...
因為沉迷!

Wow, what a good day in BK. Really gosh.....

大宅

引用:Quote:原帖由+langer143+於+13-09-12+發表

原帖由 Owenwife 於 13-09-12 發表
如果係後生,好多時都未玩夠、享受夠。特別係當生活定晒,無晒激情位,又咁岩佢發覺出面有好多野吸引佢,佢 ...
咁係咪可以有呢個藉口黎出軌?作為男人,我可以點做?搞亂壇嘢玩刺激?攞家庭事業做賭注?

大宅

引用:Quote:原帖由+langer143+於+13-09-12+發表

因為沉迷!
軟硬兼施計都唔使得... 每次嗌完交都係我認低威,俾人潤多句,仲要額外洗多幾兩銀黎隬償佢“精神”,我搵埋自己啲咭數未找都要洗住先...

男爵府

引用:Quote:原帖由+Owenwife+於+13-09-12+發表如

咁係咪可以有呢個藉口黎出軌?作為男人,我可以點做?搞亂壇嘢玩刺激?攞家庭事業做賭注?

...
先生,我無話佢可以用呢個做藉口,但呢個係事實。事實係當一個從來未嘗過多姿多彩嘅生活,人係好易出軌。呢個時候,我只能夠話,當佢感到自己嘅處境變得有危機感,佢就識驚,就知啶。當然,出到呢個情況,你對佢可以已經心死。但有救架,首要係畀佢感覺“失去”。

男爵府

引用:Quote:原帖由+Owenwife+於+13-09-12+發表因

軟硬兼施計都唔使得... 每次嗌完交都係我認低威,俾人潤多句,仲要額外洗多幾兩銀黎隬償佢“精神”,我搵埋 ...
有你呢個人做老公真好,無論最後係點你都會氹返對方。真係羨慕!

你一定係好愛佢,否則一個男人係唔會公開尋求協助。

大宅

先生,我無話佢可以用呢個做藉口,但呢個係事實。事實係當一個從來未嘗過多姿多彩嘅生活,人係好易出軌。呢 ...
o......懇請賜教,請問有冇咩行為例子可以參詳研究下?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Owenwife+於+13-09-12+發表先

咁即係佢本身係好乖果種人?不嬲都係一個循規道舉嘅人?一直都只係得你一個男人?

大宅

有你呢個人做老公真好,無論最後係點你都會氹返對方。真係羨慕!

你一定係好愛佢,否則一個男人係唔會公開 ...
我仲知佢有時會黎呢度睇嘢添,雖然唔知佢用咩名,但我有嗰句講嗰句。兩個人,就算唔係夫妻,我都唔想呃呃騙騙,爾虞我詐,成日要諗自己之前作過既故仔度續集好傷腦筋。

男爵府

引用:Quote:原帖由+Owenwife+於+13-09-12+發表先

教就太言重啦!

你平時對佢有無常做嘅習慣?

大宅

引用:Quote:原帖由+langer143+於+13-09-12+發表o

咁即係佢本身係好乖果種人?不嬲都係一個循規道舉嘅人?一直都只係得你一個男人?

...
佢性格一直正如你所謂之。
但佢呢半年自從俾我發現佢有“感情缺失”之後,一次冷靜對白交談中得知佢既過去係容易移情別戀,而自己不能自控嗰種wor.. 今次“缺失”罪魁禍首係網絡遊戲,前因:辭工ftm

男爵府

引用:Quote:原帖由+Owenwife+於+13-09-12+發表有

我仲知佢有時會黎呢度睇嘢添,雖然唔知佢用咩名,但我有嗰句講嗰句。兩個人,就算唔係夫妻,我都唔想呃呃騙 ...
佢真係認咗同班人出街??有無比以前多咗時間扮靚,著緊咗外表?

大宅

引用:Quote:原帖由+langer143+於+13-09-12+發表o

教就太言重啦!

你平時對佢有無常做嘅習慣?
出街洗錢

大宅

佢真係認咗同班人出街??有無比以前多咗時間扮靚,著緊咗外表?
中嗮喇,日日化妝添喇,同我就求其係咁易...不過我雖然覺得佢化妝後係精神啲,但我始終覺得素顏健康啲,亦可能係咁,佢就求其到索性唔化。

男爵府

引用:Quote:原帖由+Owenwife+於+13-09-12+發表咁

佢性格一直正如你所謂之。
但佢呢半年自從俾我發現佢有“感情缺失”之後,一次冷靜對白交談中得知佢既過去 ...
咁佢係悶呀!想揾野解悶。咁岩畀佢揾到野可以令佢生活得有趣味,係新鮮感。正如啲細路,不嬲都玩開果份玩具,點知有日發現有個玩具仲吸引啲,即刻愛不釋手,玩到樂極忘形,投入其中。呢個時候,你要佢乖乖放低份新玩具都難,除非發覺悶啦!

首頁

尾頁

跳至