自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:chuballball 的帖子

咁警察有無通知你,定你要通知番警察

別墅

回覆:提款後拎完咭記得拎埋錢先好走呀~

我試過三次,有2次後面等既人提我拎返,1次我行走左,有個人拎左d錢放atm上面,再有人跑出黎叫我返去拎返d錢,當時好多人,十幾二十人左右,個個睇住我。好在3次都有好心人。3次都發生於生左bb之後

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 bloveshrimp 的帖子

我報案時警察同我講話唔洗咁快報嫁,
因為你打過去銀行問
銀行check到後就會出信比你話有食返入去or無食返
到時先拎封信去報案。

所以當時我報完案佢只比左張紙我,認明去過,但未算確認。
咁我收到銀行信話有食返d錢,就唔洗去多次差館囉

別墅

回覆:meow_bei 的帖子

咁你都自好彩呀,錢俾人放係另一邊無俾人拎,我今朝都有諗過咁做,只係一秋閃過,就驚俾第二個拎左,再諗食番入去安全d

別墅

回覆:chuballball 的帖子

Thanks for yr sharing!萬一唔好彩,我有機會要去報案,都識做

chuballball  所以記得拎錢  發表於 13-9-12 10:25

子爵府

唉,我就試過冇攞到錢,比人攞左,冇左成千元。

珍珠宮

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆:bloveshrimp 的帖子

試過

侯爵府

好人好事

首頁

尾頁

跳至