自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+AK47AK47+的帖子佢無玩喇,自從果件事

原帖由 udonchu 於 13-09-23 發表
回覆 AK47AK47 的帖子

佢無玩喇,自從果件事之後
开左新戶你唔知唧

男爵府

回覆 klm402 的帖子

我男友同你講野一模一樣,但我真係想修補番學段關係,唔想老人家見到我地咁而唔開心

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:放唔開,請大家鬧醒我

聽男友講,你想同人fd,
人地想唔想先得架,
睇下以後發展如何啦,
你無左佢又唔係生存唔到,
對於呢d case 一切隨緣

男爵府

醒目開學勳章

引用:回覆+noodles9112002+的帖子因為佢討厭我係

回覆 noodles9112002 的帖子

因為佢討厭我係因為我講野唔經大腦,上到去我都唔知講咩好 ...
你都知問題喺邊咪改下囉,你要多謝佢,因令你上咗一課,因有好多野係讀書學唔到架,將來你會知好有用,努力加油!

男爵府

回覆 sasa0208 的帖子

佢個post話想同99講,我都怕有一日會變成咁

大宅

udonchu 發表於 13-9-23 13:34
回覆 AK47AK47 的帖子

佢無玩喇,自從果件事之後

唔玩唔等如唔睇

男爵府

回覆 frogmaggie 的帖子

個post已經俾佢del左,佢話唔想再傷害我

珍珠宮

減齡達人勳章

引用:你男友想你點做咪點做囉~~又唔想見人又想同

原帖由 noodles9112002 於 13-09-23 發表
你男友想你點做咪點做囉~~
又唔想見人又想同人好, 我覺得你好煩, 最怕你呢種人, 口不對心
我鐘意你夠直接

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

alicemic 發表於 13-9-23 13:29
唔好咁天真,呢個女人無中生有中傷你,就算同你道歉都唔會係真心,你男友叫你少啲同佢接觸係明智:thinkin ...

珊瑚宮

環保接龍勳章

家有幾千呎嗎?點解一齊住。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

瑪瑙宮

引用:其實一個月前我男友弟婦係親子數落過我件事

其實一個月前我男友弟婦係親子數落過我
件事搞到我好唔開心,因為我自問對佢好客氣,禮貌笑容都做 ...
咁佢弟婦係邊個

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

conniechan125 發表於 13-9-23 13:38
开左新戶你唔知唧

象牙宮

jackie123 發表於 13-9-23 13:41
唔玩唔等如唔睇
金比

禁止訪問

引用:回覆+sasa0208+的帖子佢個post話想同99講,

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

象牙宮

Cindyjasper 發表於 13-9-23 13:39
你都知問題喺邊咪改下囉,你要多謝佢,因令你上咗一課,因有好多野係讀書學唔到架,將來你會知好有用,努力 ...
係呀,有時有呢d人存在,而又比你知道佢咁做,係好事黎

男爵府

回覆 tkop 的帖子

唔講得唔得,佢都無玩了,只係我自己放唔開

水晶宮

udonchu 發表於 13-9-23 13:38
回覆 klm402 的帖子

我男友同你講野一模一樣,但我真係想修補番學段關係,唔想老人家見到我地咁而唔開心 ...

對方性格係鍾意講人講是非嘅你做到點好佢都係有野講架喇, 做返自己就得啦唔洗理人點諗
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

禁止訪問

男爵府

佢都同你say sorry咯,真右好假右好,你米當無野囉,依家似係你自己放5低件事多D喎,or佢講既野都係事實,令你面對5到一個睇穿左你既人呀?男朋友細佬老婆啫,5洗咁上心吧!

首頁
12345...6

尾頁

跳至