美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:有冇jm 剪左skin head ar?

珍珠宮

引用:獻醜啦+

原帖由 elain141519 於 13-10-16 發表
獻醜啦
你面形剪咩都好睇,如果我剪會似火星人

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 elain141519 的帖子

會長得好快,又要再剪

大宅

回覆:cathy.auyeung 的帖子

短日髮都係要keep 住剪,好易走樣

大宅

回覆:elain141519 的帖子

多謝各位jm 的讚美

不過好彩我keep 住有化妝同整gel 甲
如果唔係我諗旁人都會以為我係boy haha
(個樣有d 凶惡)

禁止訪問

引用:都係剷左一邊,3分2個手掌到左右

大宅

回覆:cheungzoecheung 的帖子

過多2年,3字頭我諗我都無勇氣剷~~
C6 成日話剪咩都無所謂,頭髮點都會長生返出黎

別墅

回覆:有冇jm 剪左skin head ar

我曾經都keep左一段長時間skin hair
不過要keep住剪 但想留返長 就有小小有一段時間好尷尬 唔長唔短 而且咁短必須要每日gel頭先好睇 so…

依家放棄左啦

大宅

回覆:Beliza 的帖子

我都係這幾個剪短髮,不過已習慣日日gel 頭
不過今次個髮型師,幫我剪得幾好,洗完頭吹乾就已應係有個型,都係落dd 泥係個陰到,其他都係high 下d泥就得,1分鐘唔洗就ko

首頁

尾頁

跳至