跳至

首頁

尾頁

男爵府

agree考慮第二間
個老師都唔識尊重小朋友,學得慢又要同家長投訴,我怕小朋友自尊會受傷害呀

大宅

duceduce 發表於 13-11-19 16:48
我個仔無功課wor,係有d家長做既手工要帶返去,同埋帶d故事書返黎要我講。個仔仲係講緊邊個同學仔瀨尿,邊 ...

hahahha 係, 我個女都係唱外星話歌!!
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

大宅

mitchan 發表於 13-11-21 11:41
agree考慮第二間
個老師都唔識尊重小朋友,學得慢又要同家長投訴,我怕小朋友自尊會受傷害呀 ...

係, 向家長投訴呢個行為, 都幾離譜....
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

大宅

回覆:唉,後悔讀左K1

我女間學校老師話油顏色比佢自己發揮出左界都無所謂只要家長唔幫佢就得,寫字講左唔會k1比因為要訓練大小肌肉起碼上k2先寫字但課程一定係淺

大宅

joey1126 發表於 13-11-24 00:34
我女間學校老師話油顏色比佢自己發揮出左界都無所謂只要家長唔幫佢就得,寫字講左唔會k1比因為要訓練大小肌 ...

星期六親子旅行, 我同校長講話我個女油圖畫出曬界亂咁飛, 佢好 surprise咁問我「咁有咩問題呀? 咁係正常0架喎!佢地只係k1, 仲細, 出曬界係正常0架, 只係費事俾張白紙佢地做, 所以響上面印的圖形和花花, 並無打算佢地「唔出界」0架!」

民房

我同你一樣, 家下要學寫波浪, 超唔掂~
原本打算好彩今年入到K1, 點知家長日老師話佢太BB , 囧!

我估佢今年都係要留班!
最衰既係佢果間冇學卷! 怕要比四年錢, 早知今年又走去排下外面D K1

大宅

workathomemo 發表於 13-11-29 00:05
我同你一樣, 家下要學寫波浪, 超唔掂~
原本打算好彩今年入到K1, 點知家長日老師話佢太BB , 囧!

宜家找唔得切咩?

首頁

尾頁

跳至