自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:py0412+發表於+13-11-18+15:11+我都

原帖由 gk678 於 13-11-18 發表
haha,係就好lu,不過最主要係想揾份近屋企既,人工夠洗就得

大宅

過左試用期先再要求加啦

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+RSG媽媽+於+13-11-18+發表嗯.

原帖由 py0412 於 13-11-18 發表
但我sd cv時已寫10k,如果聽日突然寫11-12k,人地會唔會覺得我玩野?
梗係會啦

別墅

回覆:聽日見工,期望薪金問題

如果最後佢10k請你,你做唔做先?

(anyway,希望你明天見工成功)

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我覺得唔使改,最重要係人哋肯請你,如果之後佢覺得你勝任,一定會加!祝面試成功!我聽日都去in,一齊加油!

I 大蚊豬   

伯爵府

好媽媽勳章

py0412 發表於 13-11-18 15:07
唔會掛,我之前做shipping,遲職前揾10k,而家見只係普通文職
如果係我, 會開11-12k, 預佢壓價.

伯爵府

引用:如果最後佢10k請你,你做唔做先?(anyway

原帖由 anytse 於 13-11-18 發表
如果最後佢10k請你,你做唔做先?

(anyway,希望你明天見工成功)
緊係會做,我目標都係10k

伯爵府

引用:我覺得唔使改,最重要係人哋肯請你,如果之

原帖由 fionlei88 於 13-11-18 發表
我覺得唔使改,最重要係人哋肯請你,如果之後佢覺得你勝任,一定會加!祝面試成功!我聽日都去in,一齊加油 ...
對,你都加油,齊齊見工成功

伯爵府

引用:Quote:py0412+發表於+13-11-18+15:07+唔會

原帖由 jennynini 於 13-11-18 發表
如果係我, 會開11-12k, 預佢壓價.
我怕太高,連in既機會都無

男爵府

10-15k,如果自己覺10k接受,我會寫12k, 大部分公司請人都會覺得expect salary 寫高所以會壓價

伯爵府

好媽媽勳章

py0412 發表於 13-11-18 16:06
我怕太高,連in既機會都無
多1-2k唔高啦, 同埋多數會壓你,
你開10k, 再壓就好低.

侯爵府

加油

男爵府

但問題係, 樓主已經係CV到寫左10K, 如依家改, 真係唔係太好, 因為人地可能都係見你要求10K而IN你, 如你依家改, 印象同機會都會打折扣。

如樓主今次唔成功, 再SEND CV先加返1-2K喇!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

既然10k自己都夠咯

咪都係keep返10k

但由些可見,如果做得到呢份工,加人工在望

伯爵府

引用:但問題係,+樓主已經係CV到寫左10K,+如依家

原帖由 Sami 於 13-11-18 發表
但問題係, 樓主已經係CV到寫左10K, 如依家改, 真係唔係太好, 因為人地可能都係見你要求10K而IN你, 如你依家 ...
我都係禁諗,所以聽日會照寫10k

伯爵府

引用:既然10k自己都夠咯咪都係keep返10k但由些可

原帖由 sasa0208 於 13-11-18 發表
既然10k自己都夠咯

咪都係keep返10k
岩既,明天要加油!

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

py0412 發表於 13-11-18 16:31
岩既,明天要加油!
順利呀

公爵府

寫咗10k就寫返10k

大宅

我會跟佢個range寫最高既數

首頁

尾頁

跳至