自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

又控制唔到佢...真係幾辛苦的

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:女子火頁

男爵府

回覆 wonderlulu 的帖子

但係香港就變成我撩交嗌

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:係封閉空間太大聲浪係滋擾,亦顯示個人品行

原帖由 wonderlulu 於 13-12-06 發表
係封閉空間太大聲浪係滋擾,亦顯示個人品行,理論上可要求對方細聲啲。

係悉尼,我見過老外係巴士&火車上 ...
係香港咁做隨時變youtube主角

arting  我都係咁諗=.=我唔想係網上面見到我既短片  發表於 13-12-6 09:15

望咩呀望

公爵府

畀面勳章

有次我搭小巴。。坐我隔離個女人講電話大聲到我叫落車個司機都聽唔到~最後我要好大聲咁叫落車。。。仲要俾個司機大佬話我下次唔該早D講啊。。。跟住我好嬲咁話。。我講佐啦。。。太嘈你聽唔到咋。。。火滾。。。

大宅

醒目開學勳章

回覆:女子火頁

公爵府

回覆:arting 的帖子

我都好憎人晨早係巴士講電話!

男爵府

畀面勳章

唉~ 我係公司咪又係成日聽個同事大大聲聲係度同人發表偉論......
個同事係一個用木板圍起封頂密室內同其他同事發表偉論, 但我係十尺外都聽到勁大聲
每逢佳節倍思親確確切切說中我心炊

公爵府

Rita 發表於 13-12-6 09:04
我睇見標題係 女 子 火 頁。

我都是
期待2019

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我知,我搭巴士當然唔可以要求有頭等嘅環境

原帖由 arting 於 13-12-06 發表
我知,我搭巴士當然唔可以要求有頭等嘅環境!
我認我低b 你個標題我睇左好耐先明

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 arting 的帖子

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

首頁

尾頁

跳至