夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:睇人咋喎,我本身都會單獨同已婚男性朋友行

原帖由 fupigpig 於 14-01-19 發表
睇人咋喎,我本身都會單獨同已婚男性朋友行山/踩RB/飲酒吹水……
唔係指定一個男性朋友添啦,根本個人冇野 ...
我無單獨咁約,但真係有男性已婚朋友係好好感情,大家肯定唔過電果種,會間中傾wsp. 傾好耐果種。而我老公也定性呢個男人一啲威脅都無。

別墅

回覆:一男一女行山會否行行吓有嘢呢

但一男一女單獨咁行山,又真係怪啲

珍珠宮

引用:但一男一女單獨咁行山,又真係怪啲

原帖由 PSiloveu 於 14-01-19 發表
但一男一女單獨咁行山,又真係怪啲
其實咪睇你點諗囉,因為我鍾意行山嗰種寧靜feel,所以揀weekday兼一定約少人(唔係特登要一男一女,不過絕不會一群人囉)。
我可能性格偏向同男人啱傾,我覺得清楚朋友關係就ok...更何況,偷食唔洗走到上山啦,haha

別墅

跟埋去咪得, 好過係度諗

fupigpig  都係,行動一次好過諗100次  發表於 14-1-20 21:35

複式洋房

1男1女係咩場合都會...

別墅

引用:Quote:原帖由+PSiloveu+於+14-01-19+發表但

原帖由 fupigpig 於 14-01-19 發表
其實咪睇你點諗囉,因為我鍾意行山嗰種寧靜feel,所以揀weekday兼一定約少人(唔係特登要一男一女,不過絕不 ...
也睇人啦,我相信有啲異性真係永世都無可能過電
要過電果啲,就望一眼都過左你阻都阻唔住

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+fupigpig+於+14-01-19+發表其

原帖由 PSiloveu 於 14-01-20 發表
也睇人啦,我相信有啲異性真係永世都無可能過電
要過電果啲,就望一眼都過左你阻都阻唔住
我鍾意玩埋d男人活動,踩road bike,豬朋狗友飲酒吹水,唔係男士追求嗰d小鳥依人啦,過唔到電。
我老公都知我男性朋友多,更重要係佢明白我咩原因少女性朋友,所以好放心。
我真冇乜女性朋友啱玩,如果樓主講緊嗰一男一女係我呢類,咪大可放心囉,只不過係2個志同道合嘅朋友活動,唔洗太care性別。
如果個個都太在意異性朋友單獨活動,咁我咪好難搵伴陪我玩囉,heeeee

珍珠宮

fupigpig 發表於 14-1-20 21:34
我鍾意玩埋d男人活動,踩road bike,豬朋狗友飲酒吹水,唔係男士追求嗰d小鳥依人啦,過唔到電。
我老公都知我 ...
你咁靚女,我實唔比C6同你去街

珍珠宮

引用:Quote:fupigpig+發表於+14-1-20+21:34+我鍾

原帖由 xp 於 14-01-21 發表
你咁靚女,我實唔比C6同你去街
多謝你讚我靚女但係班男性朋友話我似男人喎所以先啱傾啱玩。
我呢d男人type,冇殺傷力

子爵府

回覆:一男一女行山會否行行吓有嘢呢

行山係最易增进感情,而且你不會约一个唔啱傾的人去行山,荒山野領闷死咩。

別墅

一男一女咩都可以做. 你話會唔會出事呀????

首頁

尾頁

跳至