自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

stkyo 發表於 14-1-26 11:30
咁我相信一隻精工錶都可以戴十幾年。聽聞李嘉誠都係戴精工錶!
其實你講既耐唔耐用,真係平野都做到!
係....一隻精工錶係可以帶十幾年, 但精工錶十幾年仲可唔可以有價值呢? 我買隻勞十年前買兩萬幾, 而家新錶已升值5萬幾6萬, 我諗我攞隻舊錶去當都唔會蝕....同埋而家生活好左, 買野仲有實用之外仲要買個款式, DESIGN.....

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

廷廷媽 發表於 14-1-27 09:26
係....一隻精工錶係可以帶十幾年, 但精工錶十幾年仲可唔可以有價值呢? 我買隻勞十年前買兩萬幾, 而家新錶 ...
其實勞力士升值係佢賣出既價,我自己係唔戴錶既,每個人買每樣野仲有D原因。我答耐用唔一定係勞力士或者係有牌子既野先做到!

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

Life is better when you're laughing!

子爵府

回覆:大家買貴嘢心理

如果係常用如銀包,會買貴,因為真係用好耐!如果衫裙買copycat我冇所謂因為都係着一年,電器如耳機都會買貴

伯爵府

回覆:大家買貴嘢心理

果啲係虛榮心啫~
但我覺得一分錢一分貨~覺得值又比得起咪買囉。

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:我買平野架,…有一天問朋友佢用開邊款耳機

原帖由 shannnb 於 14-01-26 發表
我買平野架,…
有一天問朋友佢用開邊款耳機,我成日用壞
佢話佢果隻1800蚊,佢好鍚佢,用完會收番
haha

handfree我又係用到咁粗,早前壞左,c6買左幾舊水靚handfree俾我,話聽歌音質好,我話咪搞,是但聽到聲咪得,我唔識聽音質,你用返好

Sindy  你又有追星星呀?  發表於 14-1-27 11:00

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 Sindy 的帖子

有, 睇到 12集...中左星星毒.. DOWNLOAD左擁抱太陽的月亮解毒, 但未開始睇

珍珠宮

好媽媽勳章

miffymiffy 發表於 14-1-27 11:20
回覆 Sindy 的帖子
呢套都可以頂下引, 不過好似成第四集先開始有金秀賢

miffymiffy  睇返佢之前有D 造型, D 頭髮GEL 起左, 無咁好睇, 同埋好 "靚" 仔FELL.  發表於 14-1-27 11:32
miffymiffy  頂住先啦, 暫時唔知睇咩好  金秀賢, 係星星呢個髮型襯佢多D,  發表於 14-1-27 11:31

首頁

尾頁

跳至