自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

如果我識你的, 我會唔出聲..........因為我唔識你,所以好老實講:好核突。
帶定頂帽出街好D, 大人唔會出聲,但小朋友童言無忌,萬一你阿囡出街時被個陌生的小朋友指住笑, 都幾HURT~~

男爵府

O....NO.....!
希望你阿女明天返學唔好比人笑啦
你都要諗定如果明天放學阿女唔開心,咁點算好.......
叫你阿女操刀,幫婆婆剪番個一樣樣啦!

男爵府

乜妳咁整鬼佢呀
原文章由 貝貝 於 07-7-8 17:13 發表
http://photo.share-moment.com/diary/user_folder/57384/ab0/ab3/2007070861833.jpg

:lol

重手前......

http://photo.share-moment.com/diary/user_folder/57384/ab0/ab3/200707086 ...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

又真係重手咗D噃.....

侯爵府

你仲 罰你同你囡囡剪同一個髮型 :lol :lol

原文章由 貝貝 於 07-7-8 18:44 發表

我都覺.... :lol

珊瑚宮

真係太短啦

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 waiabbey 於 07-7-8 18:57 發表
我開始覺得你有d幸災樂禍啦

冇呀...係佢咁岩整左個咁既表情之嘛 :lol :lol

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

AIYA........借,借,借,借,借,借問聲。。。

貝貝MAMI。。是不是搵個"椰子殼"笠住貝貝個頭黎剪呀?

ANYWAY。。吾剪都剪左LO。。D 頭髮好快長,DUN WORRY

個樣子 好,好,好,好,好,好CUTE 呀!!!!

[ 本文章最後由 imlazy 於 07-7-8 19:48 編輯 ]
我跑到喘晒氣喇!!

要追趕著甚麼?要在繁華走一轉?不經意的往往來來,盡頭會在那裡接應?

你們關注的左左右右,只是兩團會擺盪的虛浮影像罷了!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

又真係重手左 d d d d d d 喎

不過唔怕啦,小朋友 d 頭髮好快長
愛 我 就 別 傷 害 我

子爵府

只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

子爵府

貝貝
咁重手呀?
阿女照鏡有咩反應?
做咩唔出街比人剪jack?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章

見到le張相, 就勾起我童年回憶...我當年都係比我嫲嫲剪成咁gar

伯爵府

好媽媽勳章

http://photo.share-moment.com/diary/user_folder/57384/ab0/ab3/2007070861833.jpg

重手前......

http://photo.share-moment.com/diary/user_folder/57384/ab0/ab3/200707086 ...

侯爵府

畀面勳章

貝貝

你囡囡有冇嬲你呀 , 下次唔好啦

大宅

好媽媽勳章

重手前......

如果係我個女.佢肯定唔肯出街
快樂可人兒
:-DResults:

洋房

冇咩問題喎, 會越剪越好, 有機會咪去學下點剪囉,我都讀過10堂架

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

算啦.... 試過一次之後, 下次就唔會咁重手架啦....... 不過大 d 都係去髮型屋度剪啦.... 如果唔係到時佢實憎死你, 我細個屋企無咩錢, 都係阿媽攪掂我同阿哥, 剪到五六年班我都比阿媽剪, 但係個次就慘啦.... 佢剪到我左右面邊唔平衡仲好肉酸, 比同學仔笑, 自始之後就唔比佢剪.....

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

咁攪野

原文章由 貝貝 於 07-7-8 17:48 發表
其實係咁既...我已經想同佢剪左好耐...佢前面d頭髮已經過眼...但係佢係都唔比我剪...次次去99度...佢都會話我唔同個女剪頭髮...咁...今日我見佢坐定定係一個背住我既位置度玩...我咪扮幫佢梳頭...跟住將佢前面果 ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至