親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我剛剛星期六 都係搵Jerry YEN 九份、十分、平溪一日遊, 9人車, 8 HOURS, NT3500

司機超好人, 有禮貌, 超左時都冇加錢(09:15-18:15), 回程專登車我地去"上引水產"洛車,

又主動介紹好多地道美食俾我地....

言談之間佢話佢地係1個"車隊", 所以遇到咩司機真係吾定架

大宅

c.s.y 發表於 14-8-29 11:36
回覆 小魔怪023 的帖子

上個月去台北都係book jerry車,佢開價

請問可以PM我BOOK車的聯絡嗎?

我想安排機場接送,

謝謝 !

大宅

引用:我剛剛星期六+都係搵Jerry+YEN+九份、十分

原帖由 etcwendy 於 14-09-01 發表
我剛剛星期六 都係搵Jerry YEN 九份、十分、平溪一日遊, 9人車, 8 HOURS, NT3500

司機超好人, 有禮貌, 超 ...
我搵過jerry不過佢介紹左佢朋友車我地
佢朋友架車係Volkswagen 9人車 (坐7人加行李)
包車幾耐都得
最後北投>西門>碧海市場>9份>十分>青桐>基隆夜市>西門
最後玩左10個鐘有多收TWD5000
點解你地好似平咁多既

別墅

我Easter 時用過佢,不是jerry yan 來, 别個司机,共2天,第一天到酒店接我地時遲到,他說自己一早就到了,但我地在lobby等的時候没有看到他.......第二天租他去九份,他其實是啲士車,是5座位(改装了可坐6人),但我们租的時候说要6人車,老公問他這架是不是5人車,他没答我老公,我想若有意外,保险不會保6人,還有他說是3年車,但車看样子很殘舊........所以我不推荐這包車。 大家要小心,不要像我误信Internet 推介

禁止訪問

引用:我剛剛星期六 都係搵Jerry YEN 九份、十分

禁止訪問

禁止訪問

我的育兒心得勳章

回覆:揾包車Jerry ,要小心

男爵府

回覆 seesee1010 的帖子

咩牌子既車我就吾識,
但係足夠9-10人坐既私家車(NOT TAXI),
後面有3排位, (3 X 3) + 司機隔離位
好新淨,舒服, 我地5大+2小, 每行都仲有1個位多

無去野柳 :
西門町/陰陽海/黃金博物館/九份/十份/菁茼/上引水產

seesee1010  Thx  發表於 14-9-2 23:55

禁止訪問

引用:我將會去台北,這兩天嘗試聯絡jerry yen,

大宅

引用:回覆 小魔怪023 的帖子上個月去台北都係boo

原帖由 c.s.y 於 14-08-29 發表
回覆 小魔怪023 的帖子

上個月去台北都係book jerry車,佢開價
我想訂車,可以俾資料我嗎?

禁止訪問

我的育兒心得勳章

引用:Quote:原帖由 racheland 於 14-09-02 發表

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 seesee1010 於 14-09-03 發表

首頁

尾頁

跳至