自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:呢間babyshxp正黑店

我在呢間shop買既東西不多, 只有洗臉神器第5代及Sampoo Rinse cup, 但足以令我唔會幫親, 首先係洗面神器, 我只係用左一個月都唔夠 , 個開關按制已經壞左, 本來我以為係我按得唔好, 但當我係第二間店買左同樣既貨返黎時, 我先發現果間野既貨同我買既正貨有好大分別. 按制實正好多, 而且機身標誌都唔同。

第二, 當我去攞Sampoo Rinse cup, 貨一到手, 比我既感覺是倉底貨, 有黑色污漬, 我心諗返到屋企洗洗算啦, 但當我一出門細心睇之下, 底部係裂左, 爛既, 好彩我有檢查, 返到屋企先發現, 車錢都蝕埋, 佢換左另一個比我, 一樣有黑色污漬, 但cover既外面有說明既貼紙, 而那個爛既就沒有,即係當我是傻瓜, 又想比D有問題既貨我?

我唔會再幫親呢間shop.

大宅

回覆 1231helen 的帖子

比次貨人真係好唔老實囉

侯爵府

引用:回覆+pingu_k+的帖子係囉,就係咁先嬲吖嘛

原帖由 longlong221 於 14-05-20 發表
回覆 pingu_k 的帖子

係囉,就係咁先嬲吖嘛,你一早講6月底我都冇咁嬲,一時話有,隔十日又話第二轉貨遲咗 ...
好鬼差!!仲話遲拎收存倉費!

大宅

咁我比咗錢,佢又比唔到貨,我係咪要收佢息

侯爵府

引用:回覆+pingu_k+的帖子咁我比咗錢,佢又比唔

原帖由 longlong221 於 14-05-20 發表

咁我比咗錢,佢又比唔到貨,我係咪要收佢息

大宅

回覆:longlong221 的帖子

我都係咁,叫佢退錢費時等

禁止訪問

大宅

咁差架。仲比左錢買野!希望順利取貨啦!

大宅

我諗唔需要開名,9成人都知講緊邊間,亦唔會有人會再比佢氹倒比錢!佢成日一po d 嘢就百幾個回覆,我覺得好多都係make horse, 捉人嘅羊群心態,唔好執輸

大宅

我响baby club hxxxx 買野都係咁,訂左好耐都冇貨,最後索性叫佢refund

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

我之前都買左部單車,遲左成3個月先有貨,仲要俾錯貨,之後佢地主動退錢仲送埋部單車俾我呀

大宅

唉~~~呢間野叫人地兩日內入數,過左兩日就CUT ORDER,但係覆左入數後,鬼咁耐都唔覆人!!
真係見過鬼都怕黑,從此以後,我就選擇買日本野啦!!!人地D日本代購有效率好多,仲包埋郵!!起碼唔駛煩~~又唔駛等幾個月!!有貨先過數!!

男爵府

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

引用:我收到佢副飛機師太陽眼鏡,好利,介損左阿

原帖由 cwb43c 於 14-05-19 發表
我收到佢副飛機師太陽眼鏡,好利,介損左阿仔
吓?你係咪買disney 飛機師果副?

大宅

回覆:longlong221 的帖子

請問係咪講呢間?

crazy_ing  全中  發表於 14-5-21 16:20

子爵府

熱血勳章

回覆:占妹 的帖子

Yes ar

子爵府

熱血勳章

回覆:zet 的帖子

係啦!我買個探熱奶咀,貨到阿仔已經介左晤食喇!賣返出去都無人問津

大宅

回覆:cckkyy 的帖子

我仔嗰部都係,坐幾次就爆線

Our anniversary[br]

複式洋房

樓主,我同你一樣3月訂咗架米奇士的車,5月通知我有得拎。我依家見佢又開始賣士的車,真係愈諗愈恐怖,話唔定我果轉已經無哂貨,要我等第二轉。我on the way出緊去,希望唔好咁黑仔!

男爵府

BK Milk勳章

引用:係啦!我買個探熱奶咀,貨到阿仔已經介左晤

原帖由 cwb43c 於 14-05-21 發表
係啦!我買個探熱奶咀,貨到阿仔已經介左晤食喇!賣返出去都無人問津

...

首頁

尾頁

跳至