自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

恐怖熱線.................end

民房

http://apps.metroradio.com.hk/co ... php?channel=showbiz

Send 左 e-mail 去 metro-radio 表達不滿

別墅

我不嬲個時係星期六聽, 但係而家改到星期日, 仲要成一點先有我就無精神同時間去聽, 因為第二日要番工, 所以改左之後我無聽到!!希望佢地改番星期六啦!!

男爵府

尋日係最後一集LU:cry:

原文章由 Desmond520 於 07-12-31 09:21 發表
我不嬲個時係星期六聽, 但係而家改到星期日, 仲要成一點先有我就無精神同時間去聽, 因為第二日要番工, 所以改左之後我無聽到!!希望佢地改番星期六啦!! ...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

係呀, 尋晚係最後一集喇:-( 雖然之前有少少預咗, 但一聽到潘紹聰話"我對d聽眾都愛莫能助,因為今晚係恐怖熱線既最後一集"時都仍然好突然呀:-( :-( :-( :-(

搞錯呀, 嗰件啤梨同新香蕉又日播夜播
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

好媽媽勳章

下~~講真架??唔做架啦???
:-( :-( :-( :-( 我覺得恐怖熱線好多野聽啵...
係有d聽眾九唔搭8打上去講埋d唔係既野姐...
唔洗停咁衰呀!!

我前日聽新香蕉見佢地改時間,仲以為恐怖會多返d時間添....
唉........而家連星期日都冇野聽,陰公!!:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

男爵府

why!!!!!!!

男爵府

雖然知道無用,但我都send左 e-mail去新城
對於貴台完全漠視聽眾既訴求,本人感到非常失望!一眾聽眾已先後致電郵給貴台希望將恐怖熱線播出時間回復原來時段,但一路未有跟進,現更進一步將節目取消,可說是對我們一眾的渺視!有鑑於此,本人決定罷聽貴台所有節目直至貴台恢復恐怖熱線或更換台長為止!

伯爵府

畀面勳章

當我一聽到潘生話係最後一晚,我已經決定唔聽新城喇,除非新城真係會聽民意同作出改善有返潘生的恐怖熱線啦!對新城實在太失望喇!潘生講野斯斯文文又唔識好似蕉仔咁成日講野有骨一改時間就推人去反映咁玩手段,唉,諗返起我會有機會聽過下新城亦都係因為新城係咁將潘生個節目不停轉時間而無意中聽到!每次有聽眾打上去替潘生算不平潘生只會安慰聽眾而唔會好似蕉仔呀所謂乜sir咁扇風點火,唉,呢個世界就係咁殘酷傢喇,人善被人欺,哈,好在天不會欺o者!潘生,努力,加油呀!支持你!

[ 本文章最後由 catmummum 於 07-12-31 13:37 編輯 ]

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

香蕉都好D,
個啤梨就一D都唔好聽,
都唔知點解咁捧佢,
多show 又出碟???????

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

無左真係好可惜, 聽左咁多年.
不過我最想知係 edmond 係唔係比係炒左呢?
所以先無左恐怖熱線?! :cry:

大宅

之前話要轉時間,我已 sent email 比潘生兩次,請求他們可以調整節目時間吾好星期日同禁夜架啦!我都知道無嘜用,但都想試試,而潘生可能都無辦法,所以都無回覆我... ...

真失望... ...

等我一陣再 Send 先!希望可以有幫助啦!

原文章由 純綷路人 於 07-12-31 13:23 發表
對於貴台完全漠視聽眾既訴求,本人感到非常失望!一眾聽眾已先後致電郵給貴台希望將恐怖熱線播出時間回復原來時段,但一路未有跟進,現更進一步將節目取消,可說是對我們一眾的渺視!有 ...

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

冇啦啦SAY LAST 一集
好多FANS GA MA

大宅

剛剛我又分別 SENT 左以下兩個 E-MAIL 去投訴啦!

[url=http://apps.metroradio.com.hk/co ... php?channel=showbiz]http://apps.metroradio.com.hk/co ... php?channel=showbiz[/url]

[email protected]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

睇報紙就無話炒左,但就轉左做 part time!
原文章由 pigbear 於 07-12-31 14:11 發表
無左真係好可惜, 聽左咁多年.
不過我最想知係 edmond 係唔係比係炒左呢?
所以先無左恐怖熱線?! :cry:

男爵府

畀面勳章

令我聽新城...只有恐怖熱線...e+居然一再漠視我地...我會擺聽新城!!!

原文章由 純綷路人 於 07-12-31 13:23 發表
對於貴台完全漠視聽眾既訴求,本人感到非常失望!一眾聽眾已先後致電郵給貴台希望將恐怖熱線播出時間回復原來時段,但一路未有跟進,現更進一步將節目取消,可說是對我們一眾的渺視!有 ...

男爵府

原文章由 monchan 於 07-10-21 02:17 發表
今晚1點開997...以為set錯台...頂佢個肺ar...都唔知咩節目...講埋d九唔搭八ge嘢...上網check吓...又改時間...仲要逢星期日零晨1點-3點...有冇搞錯

我都send埋信去喇...好嬲ar

http ...

我都send左去...........
金生走左之後........佢個台差左好多.........唉
路符巳走左啦...now連聽都冇得聽....唉
[

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

反對停播,罷聽新城!
: )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )

首頁

尾頁

跳至