跳至

首頁

尾頁

大宅

hony,
好耐唔見到您上黎,您好嗎? 謝謝回復。
Sue

洋房

Sue,

多謝你仍然記得我, 生了第二個后已經很難得有空時間上網, 現在才見到你的留言,咁遲覆, 真得有點不好意思。

我都好耐無在此見到brenda

hony

大宅

明架喇! Brenda同您都生了第二個,送您地一個字:『勁』:loveliness: 細果個B易湊嘛? 真係得閑先覆,都係傾下閑計嗟 祝您一家生活愉快

原文章由 hony 於 08-1-20 23:06 發表
Sue,

多謝你仍然記得我, 生了第二個后已經很難得有空時間上網, 現在才見到你的留言,咁遲覆, 真得有點不好意思。

我都好耐無在此見到brenda

hony ...

洋房

Sue,

我未有條件可以做全職媽咪, 若無印佣姐姐幫手一定累..., 我都很佩服及羨慕你地。
二個阿B真係照顧上無得太仔細啦

大宅

無印佣姐姐幫手一定累=>絕對同意。 我家下星期二飛返HK過年,順便放姐姐假返家鄉,都唔知佢肯唔肯返黎
如果唔返我就要自己搞掂,都幾頭痕

原文章由 hony 於 08-1-22 23:09 發表
Sue,

我未有條件可以做全職媽咪, 若無印佣姐姐幫手一定累..., 我都很佩服及羨慕你地。
二個阿B真係照顧上無得太仔細啦

洋房

Sue ,

凡事都有變數或定數,隨遇而安向好方面想,人始終會開心的。希望大家的女佣乖乖。

你的投資學習如何,近來風高浪急,始終都是月供及長線較好。

大宅

我都會隨遇而安o既,始終要發生擋也擋不了

投資學習=》掛住同個仔玩,我的學習只限于每天聽聽財經分析,自己又分析一大餐,最後都係唔郁o既多

風高浪急=》更要有好的心理質素。

原文章由 hony 於 08-1-23 23:43 發表
Sue ,

凡事都有變數或定數,隨遇而安向好方面想,人始終會開心的。希望大家的女佣乖乖。

你的投資學習如何,近來風高浪急,始終都是月供及長線較好。 ...

首頁

尾頁

跳至