自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

熱血勳章

happyhk 發表於 14-7-24 17:17
就係唔想重裝~算啦咁~而家上個網都要超級防護~防毒+Chrome+Ad block+malware check...
...
轉用其他瀏覽器啦!唔好用 IE. 好多野都係針對攻擊 IE

大宅

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

moon_o_o 發表於 14-7-24 17:22
去go 登安全d...話晒香港網
請用chrome/firefox + Adblock以防萬一, 有前科

子爵府

熱血勳章

unkujoh 發表於 14-7-24 16:52
IE 最大用途是用來裝CHROME
Chrome 好大食。FireFox 好 D!

大宅

knifesheep 發表於 14-7-24 17:30
轉用其他瀏覽器啦!唔好用 IE. 好多野都係針對攻擊 IE
已用chrome做主要, firefox 為副, IE...1%使用率

knifesheep     發表於 14-7-24 17:54

伯爵府

happyhk 發表於 14-7-24 17:30
請用chrome/firefox + Adblock以防萬一, 有前科

係ga????多謝提點

其實用電話上網會唔會都中毒???

大宅

moon_o_o 發表於 14-7-24 17:33
係ga????多謝提點

其實用電話上網會唔會都中毒???

應該會...但又冇一隻手機防毒好用...avast又食資源又成日誤報...最近有報導指, 有D app會長開你個手機CAM, 你都唔知...詳情我唔知咩app, 但其實app呢樣野 = software = 冇密碼 wifi, 係會開大自己既門口, 俾人予取予攜...

子爵府

畀面勳章

首頁修復工具+v1.0.0.1

http://feel999.pixnet.net/blog/p ... %E5%85%B7-v1.0.0.1-(%E7%B6%B2%E9%A0%81%E8%A2%AB%E7%B6%81%E6%9E%B6%E4%B8%8D%E7%94%A8%E6%80%95)

珍珠宮

回覆:moon_o_o 的帖子

試過,上網search方法,可以做到嘅,但過程相當煩複。怕怕。

HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

伯爵府

引用:試過,上網search方法,可以做到嘅,但過程

原帖由 worthy 於 14-07-24 發表
試過,上網search方法,可以做到嘅,但過程相當煩複。怕怕。
試咗易既方法先。

伯爵府

回覆:被hao123 網綁架左首頁, 點算

真煩

凡勞苦擔重擔的人,
可以到我這裡來,
我就使你們得安息。

太 11:28

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

各位好~我就系昨天被綁架的人質~
今天仍然不能成功救出我的首頁~
所以我決定洗機~
太可惡拉~我都系被快播綁架嫁~
關注自閉症兒童

男爵府

我係windows 8吖!!!完全唔識搞吖!!!原來唔係凈係得我被綁架!!!

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:各位好~我就系昨天被綁架的人質~今天仍然不

原帖由 au2109 於 14-07-24 發表
各位好~我就系昨天被綁架的人質~
今天仍然不能成功救出我的首頁~
所以我決定洗機~
快播,設定到有項選擇hao123,大約咁樣,好似取消勾選

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:我係windows 8吖!!!完全唔識搞吖!!!

原帖由 juliababy 於 14-07-24 發表
我係windows 8吖!!!完全唔識搞吖!!!原來唔係凈係得我被綁架!!!

...
Ie 綁架左首頁?

男爵府

引用:Quote:原帖由 juliababy 於 14-07-24 發表

原帖由 dasy 於 14-07-24 發表
Ie 綁架左首頁?
ie個首頁改來改去都係hao123!!!今日仲多咗個咩美女秀個logo係桌面!!

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:被hao123 網綁架左首頁, 點算?

我之前都試過,之後改用google chrome

伯爵府

熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我棄用IE好耐啦

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我試過裝完快播就有了hao123, 於是我用「系統復原」回復至上一個復原點,搞掂了。

公爵府

我都中左

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 dasy 於 14-07-24 發表Ie 綁

原帖由 juliababy 於 14-07-24 發表
ie個首頁改來改去都係hao123!!!今日仲多咗個咩美女秀個logo係桌面!!

...
去控制台,咩程式移除到看有無hao123個瀏覽器同其他咩不明程式,

首頁
12345...7

尾頁

跳至