網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:唉......有圖有真相......................

原帖由 karentigerhk 於 15-04-01 發表
唉......有圖有真相...........................................
我怕假期之前會有延誤.剛剛集運揀左用順 ...
個百潔布刷3.56kgs咁重

大宅

回覆:到貨啦集運

之前買家品用過,送上門!又有燈又有卷簾,我又覺得佢無收貴我
送上門嘅我下次都會用佢,我發現如果係重嘅野,送上門同自取嘅價錢差唔多!!!
梗係送上門啦嘻嘻

別墅

kamwah 發表於 15-4-1 15:34
個百潔布刷3.56kgs咁重

仲有其他貨SHOW唔到^^!!!

大宅

引用:住宅hkd+24/6+冇附加費,真係好平岩岩注冊

原帖由 Rudolfhk 於 15-02-19 發表
住宅hkd 24/6 冇附加費,真係好平

岩岩注冊左,有冇人用過?好唔好?
用過兩次寄家就ok抵!但好慢都要5日或6日先到!同佢收貸計價有作大
!你d野細件用佢都冇所為!

大宅

回覆:到貨啦集運

剛收第2次貨由比錢到送到用了6天!實重3kg 但佢計到4.5kg 收我5kg 錢$40人仔!佢最難頂係我買電話貼都可以計到0.5kg 佢個盒都好細!但送上門就又佢啦!不過你計佢樣樣都唔計重量就得

禁止訪問

回覆:Uuboyboy 的帖子

別墅

回覆 kittywong1129 的帖子

係, 火都黎!
唔好以為佢平左, 計體積重係最貴架囉!
2件恤衫佢夠膽死話係1.3KG, 實際上衹係0.6KG
呢間野搵笨, 手法好低劣!

複式洋房

平時用開個間都ok, 不過貴少少, 想話試下呢間... 點知.....
3點cut單(平時個間6點cut), 入倉慢(平時個間差不多), 3點前入唔到又要等第二日, 送香港慢...... 平個一,兩蚊, 算吧啦... 付運費又無貨到付款, 一係支付寶(平時買野用pps付款, 支付寶無錢點比), ATM 下下去入左數先order到落呢香港, paypal要另外收charge, 真係無為呀....... 都係唔岩我....

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:見到評價話每一件貨都計體積,算吧啦。。。

原帖由 kittywong1129 於 15-03-13 發表
見到評價話每一件貨都計體積,算吧啦。。。
除左點買仲有邊間唔計體積?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+kittywong1129+於+15-03-13+

別墅

真係超貴,我就中蕉啦!以後唔會再用這間啦!如果你唔係買一件衫,一條褲,一條裙或者一個手機套的話,我勸你選擇其他集運,我用其他店運過一張80*50*15的書檯,人地都係計我8公斤,但這間公司沒有體積限制,分分鐘你買一對鞋或者一個好輕手袋,已經計你起碼3公斤,你地自己諗下,
我是二零零四年十月十六日出生的BB.
http://www.babyhome.com.tw/bb/37402

首頁

尾頁

跳至