美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆 Clara1225 的帖子

thx

禁止訪問

回覆:ellestore 的帖子

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Bobo1002 發表於 15-1-15 17:09
飲下菊花杞子水,我覺得好有用
我係日日飲
由掉1xx條,而家3x條
不是只明目嗎?

禁止訪問

回覆:Irene_Lo 的帖子

珍珠宮

畀面勳章

回覆:今日去左髮再生!好貴但唔知得唔得!有冇人試過?

我用髮寶堂嘅中藥洗頭水,加上食多啲黑芝麻核桃海帶紫菜,食維他命E,真係有改善!

珍珠宮

核桃煲湯得唔得?

民房

回覆 Carmensyl 的帖子

本人兩月前開始在髮再生開始療程, 自己其實睇了很多與試過很多療程包括(吏雲X, 皇X活髮, 西醫(保康X),中醫(針炙)等等都試過
由於保康X要長期服用, 因此擔心對肝臟問題, 因此沒有用
中醫(針炙)李南醫師都攪唔店
皇X活髮- 療程半年只生毛毛
原本打算植髮, 但醫生清楚說明只維持2-3年, 因此考慮中
到最近去了髮再生, 一開始他們話植髮只維持2-3年, 之後比一D髮再生的case比我睇, 看到的是別人真的從沒頭髮到有頭髮, 好似真係有效果, 見自己個CASE都好過佢地D case, 因此去試一下, 老實說, 他們的療程如果進行4-6個月, 最少10萬(一周3次, 一係唔試, 一係試全套)
10萬其實如果去植髮, 好肯定你百分之99都work, 因為有很多朋友都去植髮, 問起朋友又無人用過髮再生, 上網又見倒D評價只係貴與合約問題.
為了給大家了解髮再生, 本人用最少10萬就睇下佢地既療程龍與鳳定係呃人
做了兩個月,說實話, 什麼炎証, 我真係唔係好清楚, 定係藥水對頭敏感, 還是係地方唔乾淨, 呢D係觀點與角度的問題
2個月過去給了最少70,000元,(24次只會有少數頭髮生長, 因此不要期望24次可以有什麼東西看) 感覺與皇X活髮, 吏雲X呢D騙子差不多都係講D好罕既野, 以70,000元的效果來看,真係植髮好過, 但係錢已比, 那就看一下他們自稱最強的細胞機, 到底部細胞機咪識穿越時空, 將個頭返回10年前的我, 留待下回分解

別墅

回覆:今日去左髮再生!好貴但唔知得唔得!有冇人試過?

如果植髮永久, 點解唔試植髮?

民房

因為植髮只可以维持2至3年,不能永久。話說前天去髮再生的時候,他們說要200次才有機會有好的效果,我回家算了一陣,初頭說30次會有d野睇,佢本野都係寫30-50次會開始停掉頭髮,但實際上沒有太大的改變,講真如果200次,每次1600蚊計,320,000的效果如果只係55波,那真係滿足唔倒消費者的要求。因為你用320,000去買架車無咁嬲,我仍唔係估意抹黑佢地,你問心咁既價錢我都已經織左6-7次髮與植了兩次髮。如果我呢d遺傳脱髮佢地真係無信心攪,我唸佢地set 左個限期之後,如果都係一般般我可能選擇織髮了。

民房

回覆 Carmensyl 的帖子

咪玩啦,30次無咩野睇,60次而家試緊,其實我都想佢地着緊d啫。好彩未介紹d fd過去,如果唔係比人問我"唔識計機會成本咩,被人話亂洗錢唔成熟好無face架ma"?

首頁

尾頁

跳至