夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:nicotine105+發表於+14-9-28+11:10+

原帖由 xihuan317 於 14-09-28 發表
你講得好晏 其實我先系個麻煩...我控制唔到自己 好失敗
你唔係失敗, 只係因為愛。
越愛就越怕比人搶走, 越怕就越急。
你越冷靜, 你老公先知驚。
你越嘈, 佢越唔在乎你。

我明白你而家真係好難平伏, 記者, 你越癲越嘈, 得益既最後係隻死八婆!

同埋, 有d野唔係一時三刻, 一下斷到, 比d時間。想要返呢個老公,有d野就係要忍。

最後一點: 記得千其千其唔好再去打電話比小三。 你再搵, 一定比佢老屈, 再向你老公面前告狀。 咁樣會搞到你老公以為你搞事。(u know? 小三最叻扮可憐, 扮無辜)

加油!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

xihuan317 發表於 14-9-27 14:13
c6已經答應不再與小三聯繫(他們是同事)但系已經n多次甘講 又經歷左電話事件(可以看返我前幾日概post)我 ...

感覺到只是你自己'一廂情願'想你c6咁做.

佢要做到的話, 唔洗你幫佢度定對白.

珍珠宮

xihuan317 發表於 14-9-27 15:50
c6到宜家都未系她身上使錢 c6本身看錢好重 我feel到個小三系享受人地個個老公愛她果種感覺 一路以來她都好中意搞到我老公吃醋 一陣又找ex行街 一陣又比個中意她概同事搭膊頭 就算話唔同我c6聯絡 咪又電話壞勾搭他...反而她如果找c6水魚 我c6一定避開她...
咁即係你c6純粹想食免費餐?

珍珠宮

soso1227 發表於 14-9-27 20:25
今晚錄佢音!

其實...., 錄佢音, 佢要反口又如何?

大宅

回覆:我的要求過分嗎?

吾過份,不過好傻,如果我係小三,第一個感覺,我嬴左,小三有同你老公溝通開,大家都係女人一睇就知吾會係你老公打,係你打,或者老婆迫個老公打,成個感覺睇到老婆好驚個小三再搵老公,大婆好無安全感,輸哂,小三只會越睇越得,你都講,你上佢公司,眼尾都吾睇下你,就知道呢個女人吾放你在眼內,如果你send呢d説話,佢吾會聽,只會得戚

大宅

RAA 發表於 14-9-29 16:40
其實...., 錄佢音, 佢要反口又如何?
錄左啦 她話過埋年辭工 原來她之前個ex系女仔 她滴口味我只可以話 一定要重 唔系女人就系人夫 唔刺激唔玩...
最搞笑我c6都知 呵呵呵呵呵呵
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

大宅

Jenjen2348 發表於 14-9-29 17:50
吾過份,不過好傻,如果我係小三,第一個感覺,我嬴左,小三有同你老公溝通開,大家都係女人一睇就知吾會係 ...
呵呵 呵呵 我都唔知要點做 昨晚差滴就跳鬼落去了 比他地贏曬算了

Superman-GF  滴=的?睇死人  發表於 14-9-30 16:41

大宅

nicotine105 發表於 14-9-28 14:30
昨晚差滴做傻事 c6鬧我一餐 但係我覺得他沒資格 小三又whatapps話叫我唔好甘做 她會內疚 呵呵 他地同我講道理 呵呵

珍珠宮

xihuan317 發表於 14-9-30 10:53
錄左啦 她話過埋年辭工 原來她之前個ex系女仔 她滴口味我只可以話 一定要重 唔系女人就系人夫 唔刺激唔玩. ...

她之前個ex系女仔,........, 你c6都知 >>> 咁驚嚇

男爵府

回覆:我的要求過分嗎?

人在心不在 長遠更痛苦

大宅

RAA 發表於 14-9-30 10:59
她之前個ex系女仔,........, 你c6都知 >>> 咁驚嚇
系!都中意!哈哈哈系我太正常對他來講吾夠刺激 !

男爵府

育兒性格勳章

引用:Quote:原帖由 xihuan317 於 14-09-28 發表

原帖由 nicotine105 於 14-09-28 發表
Agree

珍珠宮

xihuan317 發表於 14-9-30 11:03
系!都中意!哈哈哈系我太正常對他來講吾夠刺激 !

點都好啦, 你唔好再做傻事呀. 你的世界, 不是只有他倆的.

大宅

引用:Quote:nicotine105+發表於+14-9-28+14:30+

原帖由 xihuan317 於 14-09-30 發表
昨晚差滴做傻事 c6鬧我一餐 但係我覺得他沒資格 小三又whatapps話叫我唔好甘做 她會內疚 呵呵 他地同我講 ...
唔應該做傻事!一哭二閙三上吊,咁樣佢只會走更遠!
最重要係, 如果真係挽留唔到既, 放手囉, 最痛個刻你都捱過啦(發現個刻), 點解唔堅強面對呢? 想佢內疚唔係咁囉!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

xihuan317 發表於 14-9-30 10:58
昨晚差滴做傻事 c6鬧我一餐 但係我覺得他沒資格 小三又whatapps話叫我唔好甘做 她會內疚 呵呵 他地同我講 ...
千萬不要做儍事,我唔講大道理,
但你睇下翁美玲死左,

湯鎮業一樣結婚生仔,
慘的只是翁媽媽,
而且如果翁美玲見到今日的湯鎮業,
相信佢都會覺得自己儍。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

xihuan317 發表於 14-9-30 10:53
錄左啦 她話過埋年辭工 原來她之前個ex系女仔 她滴口味我只可以話 一定要重 唔系女人就系人夫 唔刺激唔玩. ...
你C6以為自己可以拗直個女仔,有自豪感㖭。

小3將自己的感覺放第一,
你要死,佢以為佢地的愛情好經典㖭。
試下同C6見下婚姻輔導,
如果唔work就放棄佢,千萬不要放棄自己,
佢唔值得!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

xihuan317 發表於 14-9-30 10:58
話時話,點解個女仔咁快知?你C6向佢報告?

男爵府

你老公根本唔肯回頭, 你迫佢, 佢咪偷偷地, 放過自己, 記住你仲有小朋友要睇住

大宅

soso1227 發表於 14-9-30 13:42
話時話,點解個女仔咁快知?你C6向佢報告?
因為打電話錄音呀

男爵府

xihuan317 發表於 14-9-30 16:01
因為打電話錄音呀

證明佢地仲有聯絡, 不如諗下自己同小朋友的將來仲好

首頁

尾頁

跳至