夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

另外,妳都原諒左佢,就咪成日提個賤3啦,提得多邊個人都唔like啦,真怕妳隻佬又揾過另一件賤3慰藉
過好,每一天!

大宅

fishwawa 發表於 14-10-25 17:18
女人妳好煩呀:小三靚過自己,衰過自己,心理有好大反差咩??
對我而言,只有應該原諒唔原諒c6,呢樣關鍵問 ...
我都想原諒 都好努力製造機會 他講就講去旅行修補關係 點知由book機票 plan行程 一手一腳都係我搞 我特意plan浸溫泉看日落 他就掛著玩手機遊戲... 旅行全程都係甘... 返來hk第二日他一早就fb看小三有沒更新... 我都覺得自己賤 做甘多為咩 自己好似陀螺一個係度轉 真係看開滴好過 老公本性係甘 沒得勉強 早放手早解脫
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

水晶宮

回覆 xihuan317 的帖子

送以下這篇帖文給你參考 ......

(附69:c6居然喜歡這樣的她?)如何面對c6一次又一次的背叛
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=8283293&fromuid=240655

加油啊!

伯爵府

妳件真係賤佬啦喎,回左頭仲掛住件賤3 ,其實佢真係回歸妳啦ma????
岀軌後回頭返家,佢理應解除甚至封鎖賤3 Facebook,藉以令妳放心,令妳安心,令妳原諒......呢件賤佬真係唔要得

過好,每一天!

別墅

回覆:終於見到小三真人...

唉,強逼吾到既。。。

大宅

你老公話人唔靚唔值得為左咁放棄頭家,咁如果下次遇到件靚嘅呢?小心睇實佢啦

大宅

fishwawa 發表於 14-10-25 18:34
妳件真係賤佬啦喎,回左頭仲掛住件賤3 ,其實佢真係回歸妳啦ma????
岀軌後回頭返家,佢理應解除甚至封鎖賤 ...
係 依家好似我逼他甘做...一開頭他仲話我要求太過分

大宅

mychungyi 發表於 14-10-25 18:41
你老公話人唔靚唔值得為左咁放棄頭家,咁如果下次遇到件靚嘅呢?小心睇實佢啦

...
我係對他完全沒信心了 我都考慮過如果今次係靚概可能已經離婚了(他開頭我未知果時已經開口講過離婚)

伯爵府

想當年ex同我之間個小三都係醜我幾百倍,結果佢同個小三結埋婚啦~
不過我慶幸自己最後無同個ex一齊,講真知道嗰刻覺得好屈辱,個小三係我朋友嚟添~

肥豆媽咪  好可怕  發表於 14-10-26 01:13

大宅

小貓1124 發表於 14-10-25 20:00
想當年ex同我之間個小三都係醜我幾百倍,結果佢同個小三結埋婚啦~
不過我慶幸自己最後無同個ex一齊,講真 ...
好彩你沒同ex行落去 放自己一條生路!

大宅

引用:回覆+michellejet+的帖子其實我一路都放唔

原帖由 xihuan317 於 14-10-25 發表
回覆 michellejet 的帖子

其實我一路都放唔低... 但唔知點解見完她真人釋懷好多 悲喜交加⋯⋯ 因為證實左 ...
明白你見到一個外貌不堪的小3既感受,但其實點解要focus外表?佢外表咁食唔落但你C6都曾經咁不捨又斷極斷唔到,証明小3一定有D野好吸引,同埋佢對小3有真感情啦!感情既野唔係只睇外表的,同埋唔係醜就冇人愛的,如果係咁唔通全世界咁多醜女人肥女人都冇人真心愛佢地?又或者一有更索既女人出現佢地另一半一定見異思遷?

所以,唔好見到小3真人醜就放心,加上你C6果句唔值得為件豬扒小3放棄頭家真係可圈可點!即係如果下次遇到個又靚又索既就值得?!你好好觀察住佢,睇清楚佢真係一時之過真心回頭專一對你,還是本性心野的賤男呀!

伯爵府

引用:Quote:小貓1124+發表於+14-10-25+20:00+想

好彩你沒同ex行落去 放自己一條生路!
當初有諗過,佢有同我講想喺番一齊,但我接受唔到,拒絕了~
絕對係好事,依家c6對我不錯~算ok啦

大宅

引用:Quote:fishwawa+發表於+14-10-25+17:18+女

我都想原諒 都好努力製造機會 他講就講去旅行修補關係 點知由book機票 plan行程 一手一腳都係我搞 我特意pl ...
“返來hk第二日他一早就fb看小三有沒更新”,嘩!守緊行為都咁?比我星佢2巴然後踢佢出門口!

複式洋房

我老婆都有第3者,我都肯原諒佢,但佢一直話唔想,但又唔肯話離婚,而家唯有俾大家空間

大宅

jessica1128 發表於 14-10-25 20:15
“返來hk第二日他一早就fb看小三有沒更新”,嘩!守緊行為都咁?比我星佢2巴然後踢佢出門口!

...
我仲以為係我太大驚小怪 自己小氣添!他自制力好差他大我七年滴自制力仲差過小朋友...所以我點做都沒用 唯有等他生性

大宅

snakly311 發表於 14-10-25 20:28
我老婆都有第3者,我都肯原諒佢,但佢一直話唔想,但又唔肯話離婚,而家唯有俾大家空間 ...
她有沒同個男人斷?

大宅

回覆 小貓1124 的帖子

他選左第三者仲要找返你?! 甘真係祝福小三了 以後一定會品嚐返苦果了

複式洋房

xihuan317 發表於 14-10-25 20:35
她有沒同個男人斷?

斷左啦,個男人完全唔知佢結過婚,仲要打番去鬥爆我老婆,手段極之低莊

瑪瑙宮

xihuan317 發表於 14-10-25 14:31
他們之前wechat 小三好識嗲人 衰豬豬之類甘...c6有講過見到她時不時同其他男同事親近 就好唔開心... 試問難 ...

就算我嗲他 他都沒新鮮感了

同意, 個女人叫我 ex 做牛牛, 如果我叫佢牛牛, 睇怕佢嘔都似.

瑪瑙宮

RAY媽 發表於 14-10-25 15:54
我見過嘅小三通常後生同靚過正室… 某啲長輩嘅正室年輕的時候可能靚啲但而家輸年紀…

但樓主個老公真係動 ...

你講中, 唔係靚唔靚, 係够唔够姣至真.

Freedomfish  Agree  發表於 14-10-25 23:25

首頁
12345...7

尾頁

跳至