親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

高山的溫泉旅館有咩推介?

大宅

開心吸收勳章

我想住 : 槍見館 (有朋友住過話好正) or 穗高莊溫泉
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

大宅

BK Milk勳章

回覆:有冇JM黎緊會去名古屋?入黎傾下

我Book 左飛騨花里の湯 高山櫻庵
Www.hotespa.net/hotels/takayama

貪佢又平又近車站,上網評語唔錯

子爵府

引用:現在我身處名古屋,呢兩日天氣好好!但温差

原帖由 starfishting 於 14-11-05 發表
現在我身處名古屋,呢兩日天氣好好!但温差大,早上和夜晚得十至十二度左右,但中午升至二十度!明天去上高地 ...
thx

男爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

可以問個白痴問題嗎?

有人會夏天去浸溫泉?會開嗎?

複式洋房

halookmama 發表於 14-10-30 15:47
我將會6月去,未book 酒店及plan 行程,但好似酒店冇5*,想去立山黑部,仲有屋古屋城

*** updated***揾 ...

上年去過立山黑部我個trip同呢個行程差唔多
http://travel.ulifestyle.com.hk/trip/detail.php?id=ADgRZhEqA3I
應該幫到你~~

我個人小心德:
4-5月會最好
不過你6月都ok ge
再遲d就唔好啦!!會睇唔到雪牆

禁止訪問

醒目開學勳章

引用:我11月19去,酒店full咗

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

ayaya86 發表於 14-11-4 19:36
咁我們差1星期,等你報料,記得去名古屋城睇紅葉
希望睇到啦...^^ ..THANK!

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

http://www.jnto.go.jp/weather/chc/area_detail.php?area_id=5110

名古屋天氣

侯爵府

greenblee 發表於 14-11-4 18:45
7-9/11
你都係去3日?
PLAN完行程先知唔夠玩.

等你回來報料

大宅

我3月尾會去名古屋3日, 想問有咩好介紹?

子爵府

引用:Quote:greenblee 發表於 14-11-4 18:45 7-9

原帖由 nono76 於 14-11-06 發表
你都係去3日?
PLAN完行程先知唔夠玩.
我冇行程

侯爵府

greenblee 發表於 14-11-6 13:20
我冇行程
你明天飛啦....反得開心D啦

大宅

我一家四口, 兩大一小一B 12月19日飛名古屋5日
第一次帶BB飛~~~~心情緊張!! 請多多指教!

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ivy0121 發表於 14-11-1 11:51
報到! 11月尾去5日, 住名古屋My stay hotel ,中間會去高山,白川鄉,長島outlet ﹐名花之里。

...

名花之里 - good

大宅

開心吸收勳章

槍見館剛好休息4天,所以今日book左穗高莊溫泉…和室
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

想問有無pass啱用?
去白川,下呂等

身體健康,生活愉快

男爵府

引用:可以問個白痴問題嗎?有人會夏天去浸溫泉?

原帖由 halookmama 於 14-11-05 發表
可以問個白痴問題嗎?

有人會夏天去浸溫泉?會開嗎?
夏天點解唔得?你唔怕熱就得。

大宅

我一月去呀,本身想去白川,高山,但真係怕太凍,所以想轉去下面伊勢,松阪,名古屋,同會去下呂溫泉
我真係怕好凍

大宅

BK Milk勳章

回覆:fanlee 的帖子

昇龍道巴士套票
http://www.egltours.com/pdf_src/fit/package/Shoryudo_SYDO345__160614__201406171111.pdf

或者

JR北陸周遊劵
http://touristpass.jp/common/pdf/traditional_chinese.pdf

首頁
12345...8

尾頁

跳至