親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

引用:剛剛換左電話,唔知點解pm唔到比大家其實你

原帖由 tamama_baby 於 15-03-02 發表
剛剛換左電話,唔知點解pm唔到比大家其實你地上淘寶打曼谷包車都會出好多,我用個間個名叫[泰國 ...
請問淘完係咪用電郵溝通邊樹等去6邊==?

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

別墅

引用:Quote:原帖由+tamama_baby+於+15-03-02+發

原帖由 Jennie 於 15-03-03 發表
請問淘完係咪用電郵溝通邊樹等去6邊==?
用旺信同佢溝通左先,過到個邊用wechat

子爵府

引用:Quote:原帖由 Jennie 於 15-03-03 發表請問

原帖由 tamama_baby 於 15-03-03 發表
用旺信同佢溝通左先,過到個邊用wechat
請問用中定英去溝通?

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

別墅

引用:Quote:原帖由+tamama_baby+於+15-03-03+發

原帖由 Jennie 於 15-03-04 發表
請問用中定英去溝通?
打中文架,但過到去個邊如果有問題可以打佢當地電話就用普通話溝通

別墅

想問淘寶包車可靠嗎?
問過其他,一般要B2500 / 1天,但淘寶B700-B800 / 1天,很吸引,但又擔心一家大細去到無車坐,請問可否分享一下淘寶包車經驗。謝謝!

大宅

引用:我係淘寶已買左票20號去,連自助午餐,還在

原帖由 tamama_baby 於 15-02-02 發表
我係淘寶已買左票20號去,連自助午餐,還在淘寶book左架9座車,到時再分享吖

...
你好!
請問你是從這家訂嗎?
查看宝贝:曼谷 泰国 Safari world 门票 野生动物园 + 海洋公园 + 自助餐 http://tb.cn/e6NlbDy

大宅

我book左ak 既 local tour, BTS-Chitlom來回safari world+chocolate ville
1188 B /人, 我2個大人去, 唔洗諗點坐車

大宅

请問Safair內有得騎大象嗎?

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

I just come back from Safari + Chocolate Villi.

Siam Square goto Safari b430 + highway fee (taxi by meter)
Safari goto Chocolate Villi b200 (taxi)
Chocolate back to Siam Square b400 (taxi)
Safari ticket HK$178 for adult, HK$143 for children

大宅

hkpwong 發表於 15-4-3 00:50
I just come back from Safari + Chocolate Villi.

Siam Square goto Safari b430 + highway fee (taxi b ...

請問在Safari world和chocolate ville找的士容易嗎?

複式洋房

回覆:PP媽媽 的帖子

I spent150 bht from Safari World to chocolate ville the day b4 yesterday. It\'s easy to find taxi in both areas

複式洋房

引用:I spent150 bht from Safari World to choc

原帖由 tinachau 於 15-04-06 發表
I spent150 bht from Safari World to chocolate ville the day b4 yesterday. It's easy to find taxi in ...
And i purchased safari tickets (including lunch buffet and marine park ticket) thru taobao. It costs rmb 105 for adult and rmb 95 for kids. I presented voucher in the counter then got the tickets. It\'s easy and safe.

男爵府

引用:剛去完,好抵玩呀,淘寶飛無問題,不過建議

原帖由 tamama_baby 於 15-02-28 發表
剛去完,好抵玩呀,淘寶飛無問題,不過建議包車好過搭的,我都係包一日車去完safari 再去chocolate ville d ...
可以pm淘寶link?好多間唔知邊間,thanks

伯爵府

好媽媽勳章

回覆:問Safari world

我身在泰國,昨天去完Safari workd 同 chocolate ville,
CV好正,靚,好食。
SW, 比想像中差好多好多!吾值得坐咁遠車去!小朋友都學得悶!比起來,台灣動物園,長隆動物園比sw好!

侯爵府

引用:我身在泰國,昨天去完Safari workd 同 choc

原帖由 tuenmunbb 於 15-04-06 發表
我身在泰國,昨天去完Safari workd 同 chocolate ville,
CV好正,靚,好食。
SW, 比想像中差好多好多!吾值 ...
why Safari World好差? 我仔睇show,坐住車睇動物,騎大象,餵鹿仔,長頸鹿,鴨仔,Monkey,鸚鵡食野,好like,佢最愛餵動物果part!

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 tuenmunbb 於 15-04-06 發表

原帖由 pingu_k 於 15-04-06 發表
why Safari World好差? 我仔睇show,坐住車睇動物,騎大象,餵鹿仔,長頸鹿,鴨仔,Monkey,鸚鵡食野,好lik ...
日久失修feel, 野生動物嗰邊一隻獅子都冇!
除左長頸鹿同斑馬,大多數動物都係遠距離瞓覺。啲show也不多!

男爵府

醒目開學勳章

回覆:問Safari world

pls pm 淘寶link

大宅

我3號去完,可效方便扺買之選

大宅

回覆:alittlelamb 的帖子

請問係邊到book ga ?thx

大宅

回覆:tuenmunbb 的帖子

噤即係淨係去cv dinner?

首頁
12345...7

尾頁

跳至