興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:Quote:原帖由 PallasChu 於 15-02-10 發表

原帖由 於 15-02-10 發表
Wahahaha....3點呀豬豬
比你早過我一次

If children live with encouragement, they learn confidence. If children live with acceptance, they learn to love.

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

gemiling 發表於 15-2-10 15:43
其實個app有既的士就應該會。。。
我都係中意直接 call 司機
雖然佢地無車時都會經 Apps 去大海轉介, 但都係覺得有保障啲

男爵府

回覆:勿忘棵蔥~(第3章-有聚有傘)~志在吹水聯誼會

侯爵府

引用:Quote:PallasChu 發表於 15-2-10 15:36 亞

原帖由 StepStep504 於 15-02-10 發表
奶都係新年搶頭注香吧啦~
未搶慣瘦球,今次失吓手啫

你同我地玩多幾次就會再 pro d 架啦~

If children live with encouragement, they learn confidence. If children live with acceptance, they learn to love.

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

chan803 發表於 15-2-10 15:45
雖然佢地無車時都會經 Apps 去大海轉介, 但都係覺得有保障啲

我之前用過一個鴨屎叫"飛的"....
其實都唔錯架~~~
~眼啤啤, 吹咩咩~

伯爵府

引用:Quote:chan803 發表於 15-2-10 15:45 我都

我之前用過一個鴨屎叫"飛的"....
其實都唔錯架~~~
飛的

我無用過不過佢地都係撐學生

侯爵府

引用:Quote:PallasChu 發表於 15-2-10 15:24 印

為左奶, 禾簽左3次先敢PO上黎
好啦… 算你啦~咁認真。。

不枉我地等咗里咁耐。。

幾乎做咗 bk 望印度佬石

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

PallasChu 發表於 15-2-10 15:51
好啦… 算你啦~咁認真。。

不枉我地等咗里咁耐。。

唔好比你老細知,我驚佢會黎尋仇
仲會讚你口味獨特
~眼啤啤, 吹咩咩~

伯爵府

A_lcy 發表於 15-2-10 15:48
飛的

有良心~~!!
~眼啤啤, 吹咩咩~

禁止訪問

回覆:StepStep504 的帖子

翡翠宮

好媽媽勳章

chan803 發表於 15-2-10 15:45
重好講... 你果個TEL NO... CALL 過兩次, 一次去機場、一次機場返家... 都話無車......

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

jolo 發表於 15-2-10 16:02
重好講... 你果個TEL NO... CALL 過兩次, 一次去機場、一次機場返家... 都話無車...... ...
里弓巧彩 ge

伯爵府

jolo 發表於 15-2-10 16:02
重好講... 你果個TEL NO... CALL 過兩次, 一次去機場、一次機場返家... 都話無車...... ...

~眼啤啤, 吹咩咩~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

禾搶到瘦球,請大家食下午茶—搶仔包  

珍珠宮

引用:禾搶到瘦球,請大家食下午茶—搶仔包  

原帖由 cwpe12 於 15-02-10 發表
第一個要請我食

伯爵府

cwpe12 發表於 15-2-10 16:23
正呀...禾最鐘意食CLASSIC包~~
~眼啤啤, 吹咩咩~

侯爵府

引用:Quote:PallasChu 發表於 15-2-10 15:51 好

唔好比你老細知,我驚佢會黎尋仇
仲會讚你口味獨特
禾老細唔理禾架。。我有交朋友嘅自由

唔似果 d 偉大嘅首長咁,廿幾水都管住個女交朋友

侯爵府

我又要

禁止訪問

伯爵府

啱啱無哂

首頁

尾頁

跳至