自由講場

跳至

首頁
12345...17

尾頁

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:呢個朋友同我講某人派利是比佢,竟然封$10蚊

原帖由 orangesasa 於 15-02-23 發表
呢個朋友同我講某人派利是比佢,竟然封$10蚊,話某人不知所謂
我忍唔住講哂粗口鬧佢,人地單親家庭自己湊個小 ...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢個朋友同我講某人派利是比佢,竟然封$10蚊,話某人不知所謂
閙得好

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆:$10蚊利是,忍唔住鬧爆一個人

鬧得好

唔好點評我,電話睇唔到點評

男爵府

畀面勳章

利是意頭黎之ma。。。內涵唔重要嫁

子爵府

2018復活節勳章

比我下年開始都封單封10蚊比佢年年祝佢收利是收到九十九

珍珠宮

D人咁都得
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

公爵府

鬧得好!利是其實只係一個意頭心意,唔係俾人攞錢,唔明點解啲人可以咁計較,唔熟或者39547個啲,我只會俾$10利是

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我識d人入面仲有d更唔知醜架,365日入面,只係新年果10日8日拎個未婚身份出來逗利是,但過左新年,佢又係做返人地半個老公架,仲要唔準講,唔準提佢個女友已經同佢生左個女,幾歲大添啦.

連佢女朋友都係咁架,年年都未結婚架,不過有老公有女之ma.都40歲人啦,一家3口都仲年年收利是啦.
<br><br>

男爵府

利是係講心意,不是講錢的,除非你地好fd,而人地又好有錢兼大方啦

伯爵府

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我大哥之前都係封10蚊比我咋,噤多年都係噤,連我個仔都係10蚊,佢仲係最有錢果個添呀!

水晶宮

hashtag影視迷勳章

講得好,幾十歲人收人利是,仲話人地出手低

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

歪風不可長,抵鬧!

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

加多句鬧你朋友 "就係你咁既態度, 我覺得$10已經俾多你"

侯爵府

畀面勳章

珊瑚宮

環保接龍勳章

講得出,你朋友本身連收五蚊利是都唔值

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

侯爵府

男爵府

鬧得好

伯爵府

環保接龍勳章

伯爵府

爆得好,維護正義呢個香港太多歪風歪理

首頁
12345...17

尾頁

跳至