夫婦情感

跳至

首頁
12345...12

尾頁

別墅

回覆:小mama 的帖子

諗得好清楚,如果繼續陀住,我呢幾個月根本過唔到落去

男爵府

16周,藥物流產? 點解唔去家計會? 大陸唔知咩情況

找婚外情的男人,真係一成都唔好信,好多唔係就咁搵食,係呃食,一定要呃呃呃呃呃,呃到你透,跟住拍下蘿友,我諗呢個亦係點解連大婆都原諒你。

可能你以為當年果個做小三好爽,所以希望角色調轉時,你都起碼有人錫。你真係好傻,佢呃你話佢單身,你仲用「同返佢一齊」呢D思維諗野,仲要聽佢D所謂承諾,呢個人根本冇同你一齊過,佢由頭到尾都係企自己果邊架咋。

睇人唔係睇佢講咩,相安無事佢有幾sweet,一個PK點都會有D蛛絲馬跡,觀人於微係我地每個人都要經歷同學習。

珍珠宮

引用:唔考慮喇,我唔想生多個,對大同細既都唔公

原帖由 idle1125 於 15-03-22 發表
唔考慮喇,我唔想生多個,對大同細既都唔公平,我好清楚單親照顧個小朋友有幾咁辛苦,為搵錢更加連陪佢既精神 ...
但,如果你有咩事,你個仔又邊個照顧?

生出黎可以送去機構比人收養 有好多不育夫婦都願意照顧

mother904    發表於 15-3-23 08:49

別墅

樓主三思呀!不如考慮生出黎比人領養啦!再唔係關愛基金又好,綜援又好,一定有其他方法架!不如你搵社工幫你啦!

別墅

回覆:kkkk9527 的帖子

我一直見佢肯每個月俾錢照顧我仔,所以就算點嘈交我都算數,希望今次可以痛醒我

男爵府

引用:同前夫一齊7年,有個仔仔宜家未夠3歲,因為有

原帖由 idle1125 於 15-03-22 發表
同前夫一齊7年,有個仔仔宜家未夠3歲,因為有小三同我分開...
之前既經歷令我好傷好傷,之後有個男人我以為對 ...
不如搵社工啦,有咩事邊個照顧仔仔呀?

別墅

回覆:小mama 的帖子

就黎月尾月頭又一大筆開支,我已經諗左成個月先可以下到個咁既決定

別墅

回覆:Jacybb 的帖子

身邊好弓多單親例子,都同啲大年紀既長輩朋友傾過,建議係落,當然冇人想,但係係最好既辦法

複式洋房

回覆:又一次信錯人,聽日要返大陸落BB

樓主你而家成四個月落BB,要引產,多數要住院,你要好好保重身體啊

大宅

同意生出黎俾人養,咁大個先落真係好傷身,好易有事,到時邊個照顧大仔?上大陸落,死左都唔知咩事!大仔變孤兒,好慘嫁!你而落都係休息兩日又返工,即係都係無坐月,同你生出黎差唔多,但係落會更傷身。

珍珠宮

引用:就黎月尾月頭又一大筆開支,我已經諗左成個

原帖由 idle1125 於 15-03-23 發表
就黎月尾月頭又一大筆開支,我已經諗左成個月先可以下到個咁既決定
借都要啦!最怕返大陸有咩手尾,就可能真係累你成世!
jm,瞓醒明天一早電去家計會啦!
既然你有你嘅決定,就認真咁解決左,之後同個仔好好過新生活!

唔好返大陸呀!知嘛!

男爵府

idle1125 發表於 15-3-23 00:03
我一直見佢肯每個月俾錢照顧我仔,所以就算點嘈交我都算數,希望今次可以痛醒我

...

我咁岩先又爬左之前D文

點解佢強姦你你唔報警? 你知唔知如果你當時做得岩,報左警,唔依賴呢個男人,會去醫院驗傷,同應該會俾事後丸你,起碼你唔駛今日搞成咁

你當自己係私家性工作者,佢都係會咁對你,你唔想再比人蝦,唔想仔女比人蝦,你要自強到底。

大宅

我都係咁,同ex拍拖冇結婚生左個仔,5個月個陣佢要我上深圳落如果生唔會理我,我唔肯落返到香港佢先同我講佢同個ex有個7歲女,我今年先21歲

子爵府

男人不花言巧語點騙你上床,重要有老婆以後要帶眼識人

別墅

回覆:kkkk9527 的帖子

如果我真係少少都唔鍾意佢就唔會忍左佢,宜家只可以快手解決

子爵府

引用:Quote:idle1125+發表於+15-3-23+00:03+我一

原帖由 kkkk9527 於 15-03-23 發表
我咁岩先又爬左之前D文

點解佢強姦你你唔報警? 你知唔知如果你當時做得岩,報左警,唔依賴呢個男人,會去 ...
比人強姦應該要報警,經濟上依賴他?永遠靠人不如靠己,即使有一紙婚書c6都未必永遠靠得住,何況是一個已婚男。

別墅

回覆:jennyjenyjay 的帖子

經濟問題,唔理得咁多,陀住呢胎我暈到野都做唔到,先要咁決定

別墅

回覆:Waiwaibabyo 的帖子

你宜家點???

珍珠宮

引用:如果我真係少少都唔鍾意佢就唔會忍左佢,宜

原帖由 idle1125 於 15-03-23 發表
12 週前香港仲有醫生肯做,但你已4 個月

真係好危險,你仲要上大陸做

你唔顧自己生死,都要諗下你個仔如果冇埋媽媽真係會好慘,做人總有得簡,再諗諗吧!

男爵府

idle1125 發表於 15-3-23 00:19

Sorry 係我用字問題,我意思係你有呢個想以性換錢嘅心,佢都唔會尊重你

我唔懷疑你有鍾意佢,我甚至唔懷疑某程度上佢亦有鍾意你,但係呢件事唔係咁樣度,偷食搵食呃人貪人咩條件都好,好多時都有感情存在,但係如果你有一絲覺得係真情,咁就真係天真左

唔想向你呢個時候多講,如果你真係冇其他辦法,一定要上去落,咁唯有萬事小心,落完記得的話報個平安俾D JM知,但最好係向返香港做,24周前都可以,之後就有生命危險

首頁
12345...12

尾頁

跳至