懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同老公傾下,可以向你附近"綜合家庭服務中心"找社工傾下,免費的。自己一定要尋出路,為BB同自己好。你上yahoo打綜合家庭服務中心+自己住區,就有电話,可先致电找當值社工傾下。

別墅

回覆:臨生之前一個月先發覺自己有抑鬱,點算好?

聽森美小儀,低低能能但好多時講野又好有point, 我有期唔開心都係聽佢開心返

複式洋房

回覆:WINNIE0216 的帖子

其實全港有咁多公司,生完後咪搵過囉,只要自己做野態度好,總會有人賞識。而家最緊要緊係BB同你自己。搵人傾下,唔駛怕煩住人,爆完一定舒服好多。唔想出街就上網download d孕婦瑜珈做下,做運動都會令你開心同瞓得好d。add oil and take care!

別墅

多謝你地呀,我會產檢果陣同醫生講同埋搵社工傾
我真係太多鬱結係個心入面

今日我鼓起勇氣落街行,但係一出街,個腹部就痛,之後都係返左屋企..........
依家差不多日日都係咁痛,有時痛1~2次,有時半夜不停痛到訓唔到,又唔忍心叫醒我老公,因為佢返工放工返到黎攰到已經唔識郁咁制,唯有有得佢係咁痛...

整野食,我應該會愈來愈少時間去再整,因為已經整唔返以前果陣味出黎,一次比一次難食,我唔想屋企人因為我唔開心而個肚受罰

工作.....到時我生完bb坐完月先再算拉到時可能搵d時間短d既工做就算

男爵府

開心吸收勳章

回覆:臨生之前一個月先發覺自己有抑鬱,點算好

冇事的
生完見到bb,咩唔開心都唔記得曬!

男爵府

回覆 WINNIE0216 的帖子

你可以叫醫生轉介你睇精神科架,病向淺中醫。加油丫!

別墅

精神科

大宅

回覆:WINNIE0216 的帖子

你唔好咁灰啦
所有野都船到橋頭自然直ga!
bb依家係最緊要ga
加油!

首頁

尾頁

跳至