夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

為自然而活 發表於 15-4-3 19:12
唔好無事就叫離婚,你快做人媽媽啦,成熟d。如覺得自己有產前抑鬱,就快去見醫生
...
同意, 都33歲唔細, 仲因為少事成日嗌離, 佢唔想都俾人迫到想啦, 仲有佢先23歲, 你俾咁多pressure佢, 佢真係分分鐘黎真架

伯爵府

DHA勳章

回覆:老公細我10年

我識得一個女仔朋友,大老公十幾年, 但雙方都好恩愛,,比d信心大家啦

象牙宮

產前抑鬱

侯爵府

回覆:陳太太雅雅 的帖子

大10年,總會無安全感,既然選擇在一起,就應該維繫呢段感情,而唔係講D唔想聽的說話去破壞,好好珍惜眼前人吧

大宅

女人千其唔好拎離婚當口頭蟬,d男人真係講多幾年終有一次會話好呀,咁你點收科。十年後嘅考慮應該會更加大,30歲嘅男人先係黃金時期,不如好好珍惜現在啦,日嘈夜嘈,令感情更易變質

男爵府

引用:一齊咗2年,之後佢向我求婚+,我地結咗婚,onl

原帖由 陳太太雅雅 於 15-04-03 發表
一齊咗2年,之後佢向我求婚 ,我地結咗婚,only 注冊!我感覺行頭,順其自然憑感覺去,佢對我好好,最近我有咗bb ...
睇個勢係你諗多咗咋喎。

複式洋房

你日日都係咁講,佢遲早都會頂唔順架!!

男爵府

我唔覺得你有左,佢搞你會係有幾咁愛你。你唔驚,佢都驚整到bb啦,佢咁錫你自己搞掂,不如比多d信心自己。一齊享受2人世界,懷住感恩既心情去迎接新生命啦。咁多無胃野諗,bb會無咁可愛嫁~
從來年齡都唔代d咩,你大咁多都亂諗啦。

大宅

越念事情真會成真。唔好亂念

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你既然揀左一個細你咁多既男人就唔好而家先驚啦,你即使日日擔心都冇用,唔通日日陀住個肚去夜場睇足佢咁多個鐘? 順其自然,唔好諗太多

男爵府

yok得就講離婚既女人確係好倒男人胃口,絕對係老婆大忌,如果我老公咁同我講,我必定成全佢。我唸你想佢講的更令你安心既話,講離婚絕對唔係一個合適既方法

大宅

如男人要變心就算一齊幾多年都一樣會變,年紀唔係問題,問題係你覺得自己大肚變肥變醜咗就對自己失去信心,其實大肚的女人先係最靚的,街外面好多人都會羨慕你㗎!你一定要對自己有自信先得!
既然你擔心渺不可知的未來倒不如好好珍惜現在的一切!

男爵府

成熟D。 有Bb 仲想住搞咩吖, 養胎好過喇, 生完bb D時間要分給小朋友, 唔好以為可以常常romantic 二人世界, 可能搞都無時間無力搞。 如果你想野咁唔成熟,你想咁多做咩, 都唔係真實的野, 休息下好過

伯爵府

似乎係你對自己欠缺信心,花咁多時間和精神,去預測你C6一定变心

倒不如花多些時間,去學習怎麼愛對方多些,upgrade下自己,為幸福既家庭而努力

大宅

人地拖都未拍過就同你結婚,連自己父母都未孝敬過,份糧就要俾哂老婆,見人地放工成班去玩,自己就番屋企仲要俾老婆疑神疑鬼嗌離婚,就算做得幾好都唔滿意。

水晶宮

nrjowepq 發表於 15-4-4 17:51
人地拖都未拍過就同你結婚,連自己父母都未孝敬過,份糧就要俾哂老婆,見人地放工成班去玩,自己就番屋企仲 ...
Agree ! 他也是剛發育完成,你要給點耐性讓他長大!
自由太多會令世人失去平衡

大宅

我覺得你老公應該唔錯,好好珍惜啦,唔好諗咁多。
你咁驚法,就算佢日日同你dodo,你都唔會放心

大宅

陳太太雅雅 發表於 15-4-3 12:53
一齊咗2年,之後佢向我求婚 ,我地結咗婚,only 注冊!我感覺行頭,順其自然憑感覺去,佢對我好好,最近我有咗bb ...

2X幾歲男人有性須要係正常啦, 吾係你都吾會有BB啦?! 你指佢性方面'大食'係同偷食冇直接關係. 問題係你對佢似乎冇信心, 成日疑神疑鬼, 搞到自己精神病都似.
你要對自己有信心先可以解決, 實在乜事令你懷疑佢偷食呢? 佢大食, 你細食, 所以佢偷食??

禁止訪問

引用:Quote:陳太太雅雅 發表於 15-4-3 12:53 一

男爵府

畀面勳章

引用:你都識講所有錢比晒你,仲邊有錢溝女………

原帖由 chababycha 於 15-04-03 發表
你都識講所有錢比晒你,仲邊有錢溝女………你估溝女唔洗錢咩
同意

首頁
12345...6

尾頁

跳至