論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 小mama 於 15-04-04 發表如果

原帖由 濛查查 於 15-04-04 發表
你未請過原始人番屋企,係唔會明白有幾恐怖
我請過半原始人, 我都明白有幾痛苦

呢隻野都唔知學校點教佢,掃個地洗個地煮個飯,洗個碗話好累,6.30 起唔到身,自己成7 點先起身, 佔用toilet成30 mins, 我仔7.10 就起身返學,佢中意幾時起身就幾時,咁我比鬧鐘佢把鬼!

冇規矩,自把自為,不知所謂既黎嘆世界既野人!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

小mama 發表於 15-4-4 15:12
我未揾到人替佢,唔炒得住

但佢連我仔都攪唔掂,我真係未必用到佢完約

咁即係無樣掂, 來嘆世界, 又污糟, 你知我以前件6日仙呀, 頂得6日掃把了, 因呢D人話唔聽仲要比人工.

珍珠宮

引用:Quote:小mama 發表於 15-4-4 15:12 我未揾

原帖由 lily-of-valley 於 15-04-04 發表
咁即係無樣掂, 來嘆世界, 又污糟, 你知我以前件6日仙呀, 頂得6日掃把了, 因呢D人話唔聽仲要比人 ...
我可以點?

佢已經係cv入面最好個野人, 我真係以為自己執到好野

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

小mama 發表於 15-4-4 15:25
我可以點?

佢已經係cv入面最好個野人, 我真係以為自己執到好野

吓??? cv入面最好? 鞋! 咁我都執過件6日仙

大宅

認識瑞士牛牛第一回

回覆:小mama 的帖子

$7000真是好平,我接近一萬。朋友用過几年介紹的,起碼有几個揀,廿几,三十几,四十几。結婚的,離婚的,有經驗的,冇的。講英文,普通話的。咁先叫做有得揀。我也介紹了比朋友,係我見咁多間agent最好的。不要誤會,冇利益關係,我也只是用家。

我也是請印印來湊B,三十以下絕不要,太年輕了。下次你要小心D。

珍珠宮

引用:$7000真是好平,我接近一萬。朋友用過几年

原帖由 hoblythe 於 15-04-04 發表
$7000真是好平,我接近一萬。朋友用過几年介紹的,起碼有几個揀,廿几,三十几,四十几。結婚的,離婚的,有 ...
我太天真,我以為後生有精力陪b玩,照顧得好啲,原來佢地只識照顧自己

企埋一邊睇我湊仔,佢只係黎睇仔

大宅

引用:Quote:原帖由 hoblythe 於 15-04-04 發表$7

原帖由 小mama 於 15-04-04 發表
我太天真,我以為後生有精力陪b玩,照顧得好啲,原來佢地只識照顧自己

企埋一邊睇我湊仔,佢只係黎睇仔
你不如試下比個工作表佢叫佢跟住黎做,我個時都係咁,會無咁噴血

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 小mama 於 15-04-04 發表我太

原帖由 ~winwin~ 於 15-04-04 發表
你不如試下比個工作表佢叫佢跟住黎做,我個時都係咁,會無咁噴血
唉唔好啦,請佢返黎主力湊b, 一陣佢手脚慢
掉低我bb走去做家務我b就慘

今日叫佢抹抽氣扇,兩把抹左2.5 小時,我訓醒佢都未抹完,真係冇眼睇

大宅

引用:Quote:原帖由 ~winwin~ 於 15-04-04 發表你

原帖由 小mama 於 15-04-04 發表
唉唔好啦,請佢返黎主力湊b, 一陣佢手脚慢
掉低我bb走去做家務我b就慘
你都識講主力湊bb,家務就一定求其架啦,平時唔做開點會快呀,再講姐姐黎咗你家1個月都無,你想佢點?你想佢熟哂成屋既野根本無可能,放鬆d多d比機會個姐姐啦

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 小mama 於 15-04-04 發表唉唔

原帖由 ~winwin~ 於 15-04-05 發表
你都識講主力湊bb,家務就一定求其架啦,平時唔做開點會快呀,再講姐姐黎咗你家1個月都無,你想佢點?你想佢熟哂 ...
唉,佢做得慢我都算啦,頭先我見我仔成脚傷晒, 有成5,6 達地方傷左,我都好想比機會佢,我個仔咁耐都未試過咁傷

我真係好心痛

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 小mama 於 15-04-04 發表唉唔

原帖由 ~winwin~ 於 15-04-05 發表
你都識講主力湊bb,家務就一定求其架啦,平時唔做開點會快呀,再講姐姐黎咗你家1個月都無,你想佢點?你想佢熟哂 ...
講真,我邊care佢做家務好唔好?
我更加唔會比timetable佢

比都冇用

首頁

尾頁

跳至